Hirdetés

A polgármester a zavarosban halászik, a nép az autópálya-építés miatt forrong

2018.02.02. 17:40

A polgármester a zavarosban halászik, a nép az autópálya-építés miatt forrong
Csuja Imre, a polgármester... (Fotó: RTL Klub)

Sok minden(ki) borzolja a falu lakóinak idegeit.

Hirdetés

Hirdetés

Folytatódik A mi kis falunk, amelynek második évada február 3-án, szombaton rajtol az RTL Klubon. A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző.

Pajkaszeg lakóinak mulatságos története ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért.

A polgármester (Csuja Imre) még mindig a zavarosban halászik, miközben Erika (Lovas Rozi) egyre erélyesebben próbálja elérni, hogy Gyuri (Lengyel Tamás) végre feleségül vegye. Stoki (Szabó Győző) továbbra is nagy erőkkel őrzi a törékeny rendet, a falu papja (Schmied Zoltán) pedig komoly dilemmával küzd: Pajkaszegen teremtse meg egyháza működésének feltételeit, vagy máshol próbáljon szerencsét.

Természetesen a falu többi lakója, a tanárnő (Udvaros Dorottya), az állatorvos(Reviczky Gábor), a polgármester unokaöccse (Bánki Gergő) és a szexi kocsmárosné (Bata Éva) is szerepelnek majd a komikus történetekben. Amikből a második évadban sem lesz hiány, hiszen például egy autópálya építése borzolja majd a közösség idegeit, de egy vírusfertőzés miatt is főhet a falu lakóinak feje.

filmmozisorozat

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.