Hirdetés

Újra forog a népszerű sorozat

MTI

2018.01.31. 19:45

Újra forog a népszerű sorozat

Új szereplőkkel.

Hirdetés

Hirdetés

A Netflix szerdai bejelentése szerint újrakezdték a Kártyavár című sorozat utolsó, hatodik évadának forgatását, amelyet még tavaly októberben szakítottak meg, miután a sorozat sztárját, Kevin Spaceyt többen megvádolták szexuális zaklatással, erőszakkal.

A Netflix és a Media Rights Capitals stúdió a vádak nyomán megszakított minden kapcsolatot Spaceyvel, sőt az internetes tartalomszolgáltató elállt a Gore Vidalról tervezett életrajzi film elkészítésétől is a kétszeres Oscar-díjas színésszel a főszerepben - emlékeztetett a variety.com.

A politikai thriller hatodik évada nyolc részből fog állni, Robin Wrighttal a főszerepben. A további főbb szerepeket Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott és Boris McGiver játsszák. A Netflix zászlóshajó sorozatához - amelyet az elmúlt évadokban 53 Emmy-díjra jelöltek, és amely számosat el is nyert - csatlakozik továbbá Diane Lane és Greg Kinnear is. Szerepeikről csak annyit hoztak nyilvánosságra, hogy egy testvérpárt fognak alakítani.

filmKevin SpaceyKártyavár

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.