Hirdetés

Hirdetés

+18! Ellepi a sötétség a mozikat

Intercom

2016.08.23. 18:20

+18! Ellepi a sötétség a mozikat

Jön a Vaksötét!

Hirdetés

Hirdetés

Ezen a héten ellepi a sötétség a mozikat, érkezik ugyanis a Vaksötét című thriller. Fede Alvarez a Gonosz halott rendezője újra együtt dolgozott Sam Raimi producerrel és ismét egy műfajmegújító darabbál álltak elő, melyet világszerte nagy örömmel fogadtak a kritikusok is. Ráadásul a Vaksötétet részben Magyarországon forgatták és a kamerák mögötti stáb nagy százaléka magyar szakember; sőt a filmben igen fontos szerephez jutott Törőcsik Franciska magyar színésznő is. A főszerepekben a rendező korábbi filmjéből Jane Levy-t láthatjuk, valamint az Avatarból ismer Stephen Lang egy elképesztő gonosz szerepében szegez minket a székbe.

Dermesztő sztori

Két fiatal srác és egy lány a környékbeli házak fosztogatásával egészíti ki a zsebépénzét. Ügyesek, gyorsak, gátlástalanok, így aztán egyre sikeresebbek. Amikor kinéznek maguknak egy,a világtól visszavonultan élő vak férfit (Stephen Lang), akiről az a hír járja, hogy milliókat rejteget otthon, azt hiszik, még az eddigieknél is könnyebb dolguk lesz. 

Tévednek: az eddigieknél sokkal nehezebb feladattal találják szembe magukat: életben kell maradniuk. A férfi ugyanis őrült. Kegyetlen, gátlástalan pszichopata, és a három betörő fogollyá válik a házában. Attól kezdve a túlélésért küzdenek. A vak férfi azonban mintha olvasna a gondolataikban, mintha látna a sötétben, mindig előttük jár, és mindig okosabbnak bizonyul náluk. Játszik a támadóival. Méghozzá egy nagyon kegyetlen játékot.

Bemutató: augusztus 25.

Vaksötét
Don't Breathe
amerikai horror
88 perc
Korhatár: 1X+

filmmozithriller

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.