Hirdetés

Hirdetés

Képernyőre kerül a Vasas–Debrecen rangadó!

mti

2013.01.11. 08:42

Képernyőre kerül a Vasas–Debrecen rangadó!
Varga játékára csekély az esély (Fotó: civishir.hu)

Varga Tamás nélkül is lát esélyt a sikerre a debreceniek mestere.

Hirdetés

Hirdetés

Több mint háromhetes bajnoki pauzát követően hétvégén folytatódnak a Vodafone Férfi Vízilabda OB I. alapszakaszának küzdelmei. A 2012/2013-as pontvadászat tizenkettedik fordulójában a Debrecen vízilabdacsapata a tavalyi címvédő Vasas otthonában ugrik medencébe. Az újév első bajnokiját a szombaton 17.15-től egymással farkasszemet néző cívisvárosi és angyalföldi együttes is három-három hiányzóval várja. A megmérettetést az országos sportcsatorna, a DIGI Sport élőben közvetíti.

– Nem a legjobb reményekkel várhatjuk a Vasas elleni mérkőzést, bár úgy tudom, az angyalföldieknek is lesznek hiányzói. Varga Tamást betegség miatt leszek kénytelen nélkülözni, Komlósi Péter végleg szögre akasztotta a pólósapkát és visszavonult, Weszelovszky László pedig családi problémák miatt hazaköltözött Szegedre. Két játékost tehát elveszítettünk, akiket úgy érzem, hogy fogunk tudni pótolni, ám Varga Tamás, nagyon fog hiányozni a csapatból, őt már sokkal nehezebb lesz helyettesíteni. Bízhatnánk a csodában, hogy felépül, de egész héten vírusos fertőzéssel és lázzal küszködött, csekély az esélye annak, hogy a mérkőzésre felépüljön – tekintett a mérkőzés elé Gyöngyösi András..

A debreceniek trénere felidézte emlékeiben, hogy amikor a Szeged edzőjeként vizitált a Vasas otthonában, az akkori csapata két klasszisa nem játszott – Korolija és Varga Tamás – mégis nyertek 4-3-ra.

– Ezzel az eredménnyel most is kiegyeznék – bizakodott Gyöngyösi András.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.