Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nincs más hátra: előre!

| 2009. 11. 08. | 11:23:10
Debrecen - Nincs túl sok választása vasárnap délután a Lokinak: amennyiben meg akarja őrizni a bajnoki címvédés reális voltát, győznie kell a győri bajnokin (kezdés: 17.30 óra, tv: Sport 2).
Nincs más hátra: előre!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A DVSC-Teva labdarúgógárdája nem túl könnyű heteket tudhat maga mögött: két rangadón két bajnoki vereség (Videoton 0-3, Újpest 1-2) és egy Bajnokok Ligája-zakó (Fiorentina 2-5) az aktuális mérleg. Mindez persze nem jelenti azt, hogy a drukkerek hőn szeretet Lokija nem jó csapat, azt viszont jelenti, hogy újra meg kell tanulni és el kell kezdeni győzni.
Mindez a magyar pontvadászatban lényegesen könnyebb feladat, mint a BL-ben, így például ma Győrben is valós esélye lehet a Herczeg-fiúknak a három pont megszerzésére. Olyan három pontról van szó, amely úgy kell, mint egy falat kenyér: a listavezető Videoton immár 13 ponttal van a Loki előtt, s bár Rudolfék négy meccsel kevesebbet játszottak, sürgősen meg kellene kezdeni a felzárkózást. Ennek az előremozgásnak a Pintér Attila vezette Győr bizonyosan akadályt akar állítani, ám a DVSC-nek tudatosítania kellene minden magyar együttes számára, hogy itthon a Debrecen a király. Ez persze azért nem pofonegyszerű, Herczeg András klubmenedzser is gondokról beszél.

- Hátul állandóan problémáink vannak mostanában, kényszerből folyamatosan változtatni kell. Fodor és Szélesi középen játszik, pedig szélső védők, ám egyszerűen nincs más. Nagyon sok bírálatot kapunk a védekezésünk miatt, de tisztában kell lenni, hogy más a nemzetközi és más a magyar szint. Ha a bajnokságot nézzük, a Kaposvártól kaptunk négy gólt, ami miatt érhet minket kritika. A Videoton elleni meccs más eset, ott dekoncentráltak voltunk, de a többi meccsen, beleértve a Vasas és az Újpest ellenit, stabilan játszottunk. A Bajnokok Ligája-selejtezők során mindenki rendelkezésre állt, és jól is szerepeltünk. Liverpoolban is ott volt Komlósi és Mészáros, ekkor is igazoltuk, hogy tudunk stabilan játszani. Be kell látni, hogy a sérülések nagyban befolyásolják a helyzetünket. Győrben oda kell figyelnünk, nem lehet egy perc kihagyás sem, mert kiemelt mérkőzés számunkra. Rengeteg fontos találkozót játszottunk az utóbbi időben, de most különösen kellene, hogy miénk legyen a három pont – nyilatkozta a klub honlapján a mester, aki hozzátette: Varga József és Bodnár László kisebb fáradtságra panaszkodik, Mészáros Norbert még mindig maródi, ráadásul Komlósi Ádám játéka is kérdéses, hiszen nagy seb van a fején.

Komlósi eseténél maradva: mostanság az egész Loki sebzett oroszlánnak tűnik, de mint tudjuk, az állatok királya ilyen állapotában meglehetősen veszélyes tud lenni. Ezt várják a szurkolók ma Győrben a DVSC-től is…
T. Cs. Zs.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Három napra lezártak egy útkereszteződést Debrecenben
Három napra lezártak egy útkereszteződést Debrecenben
Rekonstrukciós munkálatokat végeznek.
Gazdaság
Debrecen haszonélvezője a kormány iparosítási politikájának - így a kormánybiztos
Nem véletlen, hogy a Mercedes és a BMW is itt építkezik.
Új típusú képzés üzletembereknek Debrecenben
A tervek szerint szeptemberben induló képzésre előreláthatólag augusztustól lehet majd jelentkezni.
Felújítanak a Hatvan utcán 32 parkolóhelyet
A DV Parking Kft. beszerzési hirdetménye.
Támogatott tartalom
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Furka Andrea a Richter Érdemérem különdíját kapta. .
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.