Hirdetés

Debreceni petárdaügy: Dragóner persona non grata

www.samsungsport.hu

2009.10.09. 15:26

Debreceni petárdaügy: Dragóner persona non grata

Debrecen – Tovább tart Dragóner Attila ferencvárosi vesszőfutása. A védő a debreceni petárdaügy miatt nem látogathatja a csapat edzéseit, és ezúttal a szurkolói csapatban sem engedték pályára lépni.

Hirdetés

Dragóner Attila finoman szólva is parkolópályára került a Ferencvárosnál. A bekk a Debrecen elleni találkozó óta nem szerepelt az együttesben, sőt egyelőre egyéni edzésterv alapján tartja formában magát.

A rutinos védő információink szerint egy villámedzés erejéig együtt tréningezett a zöld-fehérek szurkolói csapatával is, ám pályára már nem lépett az FFC csütörtöki edzőmeccsén. A zuhanyhíradó szerint Dragóner szívesen mezt húzott volna az FFC-Csillaghegy találkozón, ám a klubvezetés ezt nem engedélyezte.

Dragóner így a nagycsapat után a BLASZ III-as együttes mérkőzésén sem futballozhatott. A találkozót nélküle is megnyerte az FFC 4-3-ra.

Mint ismert, a szövetség fegyelmi eljárást indított, mert a gyanú szerint Dragóner és Lipcsei Gábor gyúró segédkezett abban, hogy bejuttassák a Loki-stadionba a petárdákat. Igaz, a szövetség egyelőre csak Lipcseit idézte be az eljárás során, és a vizsgálatot a rendőrségi jelentés kézhezvételéig fel is függesztették.

Szóljon hozzá!

Hirdetés