Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ebéd, és irány a Nagyerdő!

| 2013. 02. 08. | 20:55:39
A debreceni Bocskai elődöntői igazi bokszcsemegét hoztak, volt minden, ami a sportágnak sava-borsa.
Ebéd, és irány a Nagyerdő!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A debreceni érdekeltséget az elődöntők napján is csak a nagytiszteletű Serfőző Attila bíró jelentette a híres-neves debreceni ökölvívó-emlékversenyen, mivel a DVSC öklözői hősies küzdelemben az első nap során elhullottak. A debreceniek helyett a sámsoniak öregbítették Hajdúság hírnevet, rögtön az első párban Ungvári István, aki a sárospataki Sárga Attilát verte, a harmadik menetben rákapcsolva, összességében azonban fél gőzzel. A szombati 49 kg-os fináléban már minden tudására szükség lesz az orosz Belik Galanov ellen.

Varga Miklós, minden idők leghíresebb hajdúsámsoni polgára ezúttal egy lagymatag meccset vívott, a közönség nagy bánatára. Nem ő, hanem a vasasos Fodor Milán volt a ludas, aki annyira alamuszin bokszolt, hogy a nagy menekülés közben hosszú perceken át „elfelejtett” visszaütni, amiért a vezetőbíró meg is intette. Varga nem jött tűzbe, mert nem volt miért, de simán nyert, és szombaton az orosz Dimitrij Poljanszkij ellen megmutathatja, hogy igazán mit tud.

A nap meccsét Harcsa Zoltán vívta az oroszok 2010-es Európa-bajnokával, Artem Csebotarjevvel. Nyert Harcsa, de többen látták úgy, hogy lejtett a hazai pálya, mint azok, akik nem. A hatalmas adok-kapok közben a magyarra kétszer is számoltak, az oroszt azonban a végén megintette a bíró, és ez döntött a mi fiúnk javára. Harcsa Zoltánt a véleményes pontozás ellenére óriási dicséret illeti, mert igazán remekül bokszolt az kőkemény orosszal.

A magyar menők közül döntőbe jutott még Bacskai Balázs, aki leiskolázta az előző nap oroszt verő felvidéki Rajcsányi Patrikot, illetve Szellő Imre, aki a mi Deél Szabolcsunkat legyőző világbajnoki bronzérmest, a kínai Wang Xuan-xuant verte meglepően meggyőzően.

Ez a nap sem múlhatott el brutális leütés nélkül, a szenvedő alany ezúttal a nehézsúlyú Darmos József volt, akit a kőkemény orosz, Alekszej Jegorov küldött padlóra úgy, hogy véget is ért a meccs az első menetben.

A Bocskai emlékverseny döntőit szombaton 15 órától rendezik meg, miután a zsűrielnök megszavaztatta a közönséget! Ennek felel sem tréfa. A hangosbemondó segítségével szavazásra kérték a nagyérdeműt, mely úgy döntött, hogy az eredetileg meghirdetett 16 óra helyett 15 órakor kezdődjenek a finálék.

„Ebéd, és irány a Nagyerdő!” – indokolt egy igennel szavazó nyugdíjas.

BeA
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Menczer: „mi magyarbarát politikát folytatunk”
Menczer: „mi magyarbarát politikát folytatunk”
A kommunikációs igazgató szerint a tét óriási.
Gazdaság
Nagy Márton: szükség van a kínai kapcsolatokra
Azt mondta, erősíteni kell a két ország közötti együttműködést.
Tervezhetik a debreceni óriás kamionparkolót
Az egyik cég négyszer annyit kért volna a munkáért, mint a nyertes.
A kormány is örül az üzemanyagár-csökkenésnek
Újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.
Támogatott tartalom
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Furka Andrea a Richter Érdemérem különdíját kapta. .
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.