Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sztárparádé Debrecenben. Mi lesz itt már megint!

| 2012. 12. 01. | 14:33:24
Az év utolsó napjaiban újra, immár tizenkettedik alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb kispályás labdarúgó tornáját.
Sztárparádé Debrecenben. Mi lesz itt már megint!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A M3 Outlet XII. Real Team Kupát december 27. és 30. között rendezik meg a debreceni Hódos Imre sportcsarnokban. Az 1 millió 800 ezer forint összdíjazású kispályás labdarúgó torna – köszönhetően a két főszervező, Berettyán Péter és Debreceni Péter áldozatos munkájának és kitartásának – mára az ország egyik, Debrecen legnagyobb év végi sporteseményévé nőtte ki magát. A négy nap során a küzdőtéren a magyar amatőr és profi futball színe-java megfordul, míg a lelátókon naponta több ezer ember követi az eseményeket.

Állandó a telt ház a Hódosban

Berettyán Péter tájékoztatása szerint az idei torna szervezése a finiséhez érkezett, csupán egy hét áll a csapatok rendelkezésére, hogy leadják nevezésüket, amelyet korlátozott számban még fogadni tudnak. A maximum 48 csapatosra tervezett versengésre eddig 32 csapat jelezte részvételét az ország minden szegletéből. Nem lesz olyan NB I-es magyar csapat, de futsalos sem, aminek keretéből játékos ne lépne pályára a Real Team Kupán, így többek között a Füredi Söröző színeiben természetesen ott lesznek a Loki ászai is a pályán. De láthatjuk majd szűkebb pátriánkból a futsalban jeleskedő berettyóújfalui Mezei-Vill csapatát ugyanúgy, mint a debreceni kispályás bajnok, Ecuadorból lett Hotel Délibáb gárdáját, Bogdanoviccsal, Böőrrel a soraiban. Természetesen itt lesz a a tavalyi címvédő Victor Securityt is, soraiban várhatóan Dzsudzsák Balázzsal, de szurkolói szempontból kifejezett csemegének ígérkezik a volt fradista Dragóner Attilát is a keretében tudó Jászapáti szereplése.

Torghelle és a Fradi kapusa, Jova is állandó vendég a Real Team Kupán

Az egyébként kiváló játékvezető-asszisztens Berettyán azt is elmondta, hogy az ország legkiválóbb nagypályás és futsal játékvezetői fognak közreműködni a tornán, amit a csapatok versengése mellett megannyi betétprogram színesít majd. Ezúttal mind a négy napon ingyenes a belépés, így mint mindig, most is garantált a telt ház. A főszervező azt is elárulta, a december 15-i sorsolás is látványos körülmények között, nyilvánosan fog zajlani, amelyre várják a csapatok vezetőit is. Az Árpád téri szórakozóhelyen a torna örökranglistájának figyelembevételével sorsolják a csoportokat.

2011-ben Berecz Zsolt lett a gólkirály, aki Berettyán Pétertől vehette át a kupát

A Cívishír, ahogy eddig is, rendszeresen beszámol a négynapos torna eseményeiről, addig is a www.realteamkupa.hu oldalon tájékozódhatnak a részletekről.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.