Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A menők eddig továbbmentek; szombaton Dzsudzsák is pályára léphet Debrecenben

| 2012. 12. 29. | 11:05:50
A második nap is zsúfolásig telt ház a Hódosban, a tavalyi harmadik majdnem elbúcsúzott, a nap végére volt egy kis pfújolás is.
A menők eddig továbbmentek; szombaton Dzsudzsák is pályára léphet Debrecenben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pénteken a XII. M3 Outlet Real Team Kupa négy csoportjában zajlottak a küzdelmek. Az D csoportban az ebesi a CGB-Taskó csapata mögött a torna főszervezőjének, Debreceni Péternek a csapata, a Real Team jutott tovább a vasárnapi középdöntőkbe. Az E jelű kvartettben a Szakály Dénes vezette Túrós Batyu simán lépett tovább, másodikként a debreceni fiatalokból álló Garda Étterem örülhetett. Az F csoportban a karcagi Labonczfa és a szoboszlói B-52 gárdája között dőlt el a csoportelsőség egy szoros mérkőzésen, a karcagiak elsőként, a B-52 másodikként végzett és jutott tovább. A legnagyobb izgalmakat a G csoport hozta, ahol a tavalyi harmadik Koroknai Autósiskola rögtön vereséggel kezdett a nyírmadaiak ellen. Koroknaiék vesszőfutása tovább folytatódott, hiszen második mérkőzésükön a debreceni agárosok ellen is csak egy ikszre futotta, ráadásul a DASE az utolsó pillanatban még kilencest is hibázott. A csoport negyedik csapata, a Szertár mindkét meccsét nyerve továbbjutott, és bár az utolsó fordulóban a DASE csapata nagy arányú győzelmet aratott a teljesen elfáradó madaiak ellen, a Koroknai Autósiskola hattal nyert a kiengedni látszó Szertár Sportbolt CTS ellen, és ezzel a sírból hozta vissza a továbbjutást. A közönség ki is fejezte nemtetszését a szokatlan eredmény(ek) miatt.

Szombaton újabb nagyágyúk jönnek

H csoport: A csoport legerősebb csapata a tiszafüredi Nemzeti Étterem. Az eredetileg strandfocitornákra szerveződött csapat több NB I-es futsal mérkőzéssel rendelkező játékost is felvonultat. Ebben a kvartettben érdemes lesz figyelni még a derecskei CL Disaster gárdájára, akik rendszeres résztvevői tornánk középdöntős szakaszának. A miskolci Interstop-SG Therm és a debreceni Hedge Hair-Corpus Fittnes pedig készen áll kihasználni az esélyesebbek hibáit.

I csoport: Évről évre a torna egyik esélyesének számít a dabasi Kohárik Kft. együttese, de az igazán kiugró teljesítmény még várat magára. Az egyik leginkább várt kvartettben szerepel még az orgoványi Vi-Szövi. Az MTK akadémiáján pallérozódó társaság, az egyik leglabdabiztosabb csapat, szellemes, látványos és szórakoztató támadójátékuknak köszönhetően hamar elnyerték a közönség szimpátiáját. Az egész torna üde színfoltjai lehet a tiszavasvári Kis-Ház és a többek között ifj. Sándor Tamással felálló DVSC fiatalokból álló Új Generáció-Belga Söröző.

J csoport: Ebben a csoportban szerepel a címvédő szolnoki Viktor Security együttese. A torna védjegyének számít Dzsudzsák Balázs pályára lépése, a kilátogatók idén is gyönyörködhetnek majd a  a Dinamo Moszkva klasszisának megoldásain. Valószínűsíthető, hogy a 2008-as és 2011-es tornagyőztes alakulat testén át vezet majd az út a végső győzelemhez. A kupa egyik legnagyobb hiányzója a sérült Kovacsics Károly lesz, a torna korábbi gólkirályának távollétében a többiekre nagyobb teher hárul majd. Igazi sztárparádét ígér a debreceni Joma Shop fellépése is, a Tisza Tibor vezette csapat már a csoportban komoly erőfeszítésekre késztetheti majd a címvédőt. A debreceni Borudvar és szintén debreceni Kalóz Pub gárdáira nehéz feladat vár a csoportból való továbbjutás kiharcolásáért.

K csoport: Az utolsó négyesből mindenképpen kiemelkedik a tavaly az elődöntőig menetelő debreceni székhelyű együttes a Szuper Divatáruház. A Bajzát Péterrel, Németh Norberttel felálló együttes számos NB I-es játékost vonultat majd fel, évről-évre egyre előrébb végeznek, idén nem titkolt céljuk a torna megnyerése. Ennek érdekében hívták el a paksi Simon Attilát és Lázok Jánost, a kispesti Délczeg Gegelyt és a győri Völgyi Dánielt, akik szintén nagy spílerek kispályán is. A hajdúszoboszlói Aqua-General, a komádi nagypályás csapata a KSE és a debrecencity.com nagyjából hasonló eséllyel pályázik a második, még továbbjutást jelentő helyre.

Az eredményeket és a torna alalkulását a XII. M3 Outlet Real Team Kupa hivatalos oldalán követhetik

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gondozási központot alakítanak ki Hajdúhadházon
Gondozási központot alakítanak ki Hajdúhadházon
Napelem és akadálymentesítés is lesz.
Hirdetés
Egykori kiváló játékosát gyászolja a DVSC
Egykori kiváló játékosát gyászolja a DVSC
Csaknem egy évtizeden át volt a Debrecen labdarúgója.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Fenntartható Debrecen: követendő példákat állítottak
Négy cégnek adtak át városi elismerést.
Több fejlesztést is átadtak Magyarhomorogon
A település mintegy 53 millió forintot nyert.
Debrecen gazdaságát és szakképzését mutatja be az expó
A Cívishír rendezvényén egymásra találnak a munkát és tanulási lehetőséget keresők, valamint a cégek.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Örkényi Bátor Zétény hamar a saját lábára állt.
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Nemcsak csúcskategóriás, hanem belépő kategóriás készülékek is elérhetők.
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.