Hirdetés

Hirdetés

Debreceni Star Wars-rajongók, még a premierre is van jegy!

civishir.hu

2017.10.11. 14:12

Debreceni Star Wars-rajongók, még a premierre is van jegy!
Képünk illusztráció (pixabay.com)

Tegnap akadozott, ma működik a foglalási rendszer.

Hirdetés

Hirdetés

Október 10-én elkezdődött a jegyértékesítés a december 13-án érkező Star Wars: Az utolsó Jedik című filmre. A Cinema City Magyarország Facebook-oldalát azonban elözönlötték a panaszos kommentek, miszerint online vásárláskor a "pénz átutalva, jegy sehol". 

A Cinema City a következőképp magyarázta a probléma okát:

"A weboldalunk és a pénzügyi hátteret biztosító kiszolgáló közötti kommunikáció a nagy terhelés miatt jelenleg lelassult, ezért fordulhat elő az, hogy mi nem kapunk időben visszajelzést a vásárlásról, viszont a jegyárnak megfelelő összeg a vásárlás indításakor már zárolásra került. Így tehát, aki a jegyvásárlása során nem kapott visszaigazolást a Cinema City részéről, annak tranzakciója sikertelennek minősül.

Folyamatosan dolgozunk a szerverkapacitás szélesítésén, közvetlen kapcsolatban vagyunk a PayU-val és a Simple-lel is. Azon nézőink, akiknek pénze zárolásra került, de jegyet nem kaptak, azoknak számláján az adott banki feltételeknek megfelelő időn belül az összeg felszabadításra kerül. A sikertelen jegyvásárlókkal a későbbiek folyamán fel fogjuk venni a kapcsolatot email-ben."

A felháborodást követően ismét közzétett egy bejegyzést a mozihálózat, miszerint a nagy érdeklődésre tekintettel új előadásokat is indítanak a premier napján, december 13-án. 

Arról, hogy érintettek-e debreceniek a sikertelen jegyvásárlás ügyében, nem tudtak választ adni, jelenleg is folyik az adatok feldolgozása és a kapcsolatfelvétel. A Cinema City ezügyben illetékes kollégájától megtudtuk: amennyiben szükséges, itt is beiktatnak plusz előadásokat. A jelenlegiekre (a premiernapra is)! még vásárolhatók jegyek a cinemacity.hu-n és személyesen is, nincs akadás a tranzakciónál. 

A Star Wars: Az utolsó Jedikben a Skywalker-saga folytatódik. Az ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nemcsak az Erővel kapcsolatos ősi rejtélyekre találnak választ, hanem megdöbbentő múltbéli titkokra is fényt derítenek.
moziDebrecenStar WarsAz utolsó Jedik

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.