Hirdetés

No-go zónák jöttek létre Magyarországon - így a jobboldali elnök

2020.01.27. 14:08

No-go zónák jöttek létre Magyarországon - így a jobboldali elnök
A mentők nem mertek bemenni a faluba rendőrök nélkül (Fotó: illusztráció)

Északkelet-Magyarországon nagy a baj - véli a képviselő.

Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, Csenyétén meghalt egy beteg, mert a mentők késve értek ki. Később a mentők azt mondták, már a riasztáskor fenyegették őket, ezért rendőri védelmet kértek.

Az eset pontosan bizonyítja, hogy Magyarországon no-go zónák jöttek létre az elmúlt harminc évben, hiszen nemcsak a balliberális kormányok, hanem a Fidesz is szőnyeg alá söpörte a problémát. Ki kell mondani, hogy északkelet- és délnyugat-Magyarországon komplett települések estek áldozatául ezeknek a folyamatoknak. Ezeken a településeken a magyar állam és a törvényes rend, a jogkövető magatartás szinte megszűnt, a közfeladatot ellátó személyek állandó félelemben végzik munkájukat. A Mi Hazánk Mozgalom minden törvényes eszközzel azon fog dolgozni, hogy megvédje a becsületes, építő embereket és településeiket.

- írta közleményében Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke, aki szerint Csenyéte csak egy a sok hasonló helyzetben lévő település közül, ezért fontos lenne végre komolyan venni a problémát.

Fel kell ismerni, hogy a törvényeket mindenkivel be kell tartatni. Ha ez nem történik meg, Északkelet-Magyarország egy évtizeden belül élhetetlenné válik. 

- tette hozzá a Mi Hazánk politikusa.

 

Mi Hazánk MozgalomCsenyéte

Szóljon hozzá!

Hirdetés