Hirdetés

Nagyot sorosozott a volt debreceni képviselő

2018.04.17. 12:41

Nagyot sorosozott a volt debreceni képviselő
Kovács Zoltán (Fotó: mti)

Meg fogják próbálni megtörni Magyarországot - így Kovács Zoltán.

Hirdetés

Az elmúlt napok eseményei kristálytisztán megmutatták, hogy Soros György nem hajlandó elfogadni a magyar országgyűlési választás eredményét - mondta a kormányszóvivő kedden, Budapesten újságíróknak.

Kovács Zoltán hangsúlyozta, Soros György újra folytatja azokat a tárgyalásokat, amelyeknek a célja, hogy megkérdőjelezze a magyar voksolás kimenetelét és szövetségeseket gyűjtsön a demokratikusan megválasztott magyar kormánnyal, illetve többséggel szemben. Példaként említette a milliárdos hétfői látogatását Frans Timmermans-nál, az Európai Bizottság alelnökénél, aki szerinte mindig sokkal gyakrabban folytat egyeztetéseket Soros Györggyel és szervezeteivel, mint a valódi civil szervezetekkel.

Teljesen nyilvánvaló, hogy Timmermans Soros embere

- jelentette ki a kormányszóvivő, majd aláhúzta, az Európai Bizottság alelnöke olyan elkötelezett bevándorláspárti politikát folytat, amelynek célja Magyarország, illetve a bevándorláspárti politikának ellenálló más országok megtörése.

Kiemelte, a "Soros-birodalom" tevékenységéhez tartozik, hogy Soros György fia az elmúlt napokban - látszólag a demokrácia nevében - arra buzdított, hogy a demokrácia, a demokratikus választás eredményei ellen tüntessenek Magyarországon. Ennek alapján teljesen nyilvánvaló, hogy mire számíthatunk a "soros-birodalom" képviselőitől, szervezetőitől: meg fogják próbálni megtörni Magyarországot, megpróbálják elérni, hogy az ország feladja bevándorlásellenes álláspontját, és rá akarnak kényszeríteni egy olyan állandó elosztási mechanizmust, amely most már tízezres nagyságrendben kényszerítene bevándorlókat a tagállamokra. Az uniós intézmények ezt a megoldást tavaly júniusban készítették el az úgynevezett Dublin IV-es reformmal - mondta.

 

Európai UnióSoros GyörgyStop Soros

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.