Hirdetés

Igyekezzen, aki látni akarja a Debrecen Gyergyó elleni derbijét

2019.03.09. 08:30

Igyekezzen, aki látni akarja a Debrecen Gyergyó elleni derbijét
Csordulásig tele lesz a Derék utcai jégpálya vasárnap

Ezúttal lakcímkártyára vagy diákigazolványra is szükség lesz a belépéshez.

Hirdetés

Hetedik mérkőzés dönt az Erste Liga elődöntőjébe jutásról, miután a GYHK és a DEAC péntek esti találkozóját a székely csapat nyerte Gyergyószentmiklóson.

A sorsdöntő találkozó vasárnap este 18.30-kor kezdődik a Debreceni Jégcsarnokban.

A hatalmas érdeklődésre és a csarnok befogadóképességére tekintettel szombat délelőtt elővételes jegyvásárlás kezdődik a Teniszkében.

A DEAC-szurkolók számára a legfontosabb jegyinformáció a vasárnapi negyeddöntő meccsel kapcsolatban, hogy kényelmük, illetve a beléptetés zavartalansága érdekében március 9-én, szombaton 10:00-18:00 óra, valamint március 10-én, vasárnap 10:00-14:00 között a klub elővételes jegyvásárlási lehetőéget biztosít a Dóczy József utca 9. szám alatt található Teniszke Sport és Egyetemi Klubban.

A klub kéri a drukkereket, hogy amennyiben tudnak, éljenek ezzel a lehetőséggel. Jegyeket vásárolni - az elővételes és a helyszínen megvásárolni kívánt jegyek tekintetében is- kizárólag lakcímkártya, illetve diákoknak diákigazolvány felmutatásával lehetséges.

Egy lakcímkártyával vagy diákigazolvánnyal maximum kettő darab belépő váltható a vasárnap esti találkozóra a hazai szektorokba.

Kérik a debreceni drukkereket, hogy ezeket az iratokat mindenképpen hozzák magukkal a mérkőzésre is, mert a beléptetésnél a jegyek mellett a lakcímet igazoló iratokat is mindenkitől kérni fogják.

A hatalmas érdeklődés miatt elképzelhető, hogy már elővételben elfogy minden jegy a hazai szektorokba, így vasárnap a helyszínen már nem nyitnak ki a pénztárak.

100 jegyet kapnak a gyergyóiak

A Gyergyói Hoki Klub szurkolói számára klubunk az előírásoknak megfelelően maximum 100 darab belépőt biztosít vasárnapra, kizárólag a vendégszektorba. A vendégszurkolóknak fenntartott jegypénztár a meccs előtt egy órával (helyi idő szerint 17:30) nyit.

A vendégszurkolók belépése csakis a nekik kijelölt bejáraton, a vendégparkolók felől, a hátsó csarnoknál engedélyezett.

DEACErste Liga

Szóljon hozzá!

Hirdetés