Megkérdezhetik, miért van ez a recept a tájjellegű ételek között! A válasz egyszerű, mert tejfölös! Nekünk szabolcsiaknak, szatmáriaknak vagy akár beregieknek természetes, hogy a lecsót lehet tejfölösen is készíteni, máshol ezen csodálkoznak - írja a Három Határ Hírei. És közli a receptet is. Íme:
Hozzávalók:
1 kg paprika
1 kg paradicsom
2 db vöröshagyma
só ízlés szerint
2 ek napraforgó olaj
2 dl tejföl
Elkészítés:
- A paprikát megmossuk, vékonyra felszeleteljük, a paradicsomot is megmossuk, kicsumázzuk, negyedeljük.
- A hagymát felkockázzuk, olajon üvegesre pároljuk.
- Rátesszük a paprikát, kicsit hagyjuk, hogy levet engedjen, majd rátesszük a paradicsomot is, együtt főzzük a paprika puhulásáig.
Belekeverjük a tejfölt is, miután felrottyant, tálalhatjuk.
52 évet élt.
Otromba tréfa vagy valami más?
Az egyetemi vezetés kikerülésével döntöttek. Úgy tűnik, nagy hiba volt.
Ha S. Andrea meg is éli a feltételes szabadlábra helyezését, addigra elmúlik hatvan.
A kislány és édesanyja is jól van.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2021.01.28)