Hozzávalók:
1 csomag zöld spárga ( 50 dkg),
1 csomag szeletelt bacon ( 25 dkg)
5-6 db koktélparadicsom
1 db TV paprika
só, frissen őrölt bors, olívaolaj és sajt
Elkészítése:
A spárgákat ívbe hajlítva megroppantjuk , ahol eltörik, addig tart a fás szárrész, amit kidobunk, a vastagságtól függően 1-3 darabot betekerünk baconbe és egy kivajazott jénaiba sorakoztatjuk. Sózzuk, borsozzuk majd olívaolajjal „gyengéden” meglocsoljuk, aztán a koktélparadicsomokat és a felszeletelt paprikát közé helyezzük. Kb. 200 fokos, előmelegített sütőben 20 percig sütjük, aztán kivéve megszórjuk reszelt sajttal, és további kb. 10 percig pirítjuk, amíg a sajt ráolvad.
Díszítjük, tálaljuk.
Jó étvágyat kíván hozzá:
Iglai János (Nyíregyháza)
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.28)