2016.07.02. 08:52
Gasztronómiai partnerünk, a Hotel Divinus***** Dominus étterme az alábbi ínyencséggel készül szombaton.
A ropogós csülök titka a pácolásban rejlik. Fokhagymát, borsot, vöröshagymát, babérlevelet és a sót felöntjük vízzel, ebben a páclében hagyjuk úszkálni a husikat legalább egy éjszakán át, de akár 3-4 napig is mártózhatnak. A pácból kivéve sütés után a csülök omlós, ízletes és kívül ropogós lesz.
Dominus ÉtteremElkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.29)