2016.07.04. 07:13
Gasztronómiai partnerünk, a Hotel Divinus***** étterme az alábbi ínyencséggel készül hétfőn.
Palacsintatésztát keverünk amit egy darabig a hűtőben pihentetünk. A szárnyak végét addig levágjuk, majd a megtisztított szárnyakat lisztbe, majd a hűtőből kivett masszába forgatjuk. Ezt követően a forró olajban aranybarnára sütjük és mártogatóssal már fogyaszthatjuk is.
Dominus ÉtteremElkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.29)