Új séf a debreceni Hotel Lycium****-ban

Szeptember 15-én egy tapasztalt, rutinos és egyben nyitott szemléletű szakember, Szabó Csaba séf vette át a Hotel Lycium éttermének konyhai irányítását. Célkitűzése az Átrium étterem a’la carte kínálatának összeállítása során, hogy előnyben részesítse a rendelkezésre álló, kiváló helyi alapanyagokat, elsősorban azokból készítse el fogásait, persze saját szempontok szerint újragondolva. A hazai ízvilág mellett a nemzetközi gasztronómia fog visszatükröződni az Átrium étterem megújuló étlapjáról.
A több rangos nemzetközi versenyen is dobogós helyezéseket elért szakember 2015-ben államtitkári elismerésben részesült, a 2016-os Erfurtban rendezett szakácsolimpián pedig egyéni kategóriában aranyérmet vehetett át. 2011 és 2013 között üzletvezetőként dolgozott a Hortobágyi csárdában, majd több hazai szállodában és étteremben találkozhattunk vele chef, illetve executive chef pozícióban. 2018-tól a siófoki Hotel Yacht Wellness & Business vendéglátó csapatának szakmai irányítását végezte séf pozícióban.
Szeptember közepétől a Balaton-partról ismét a cívisvárosba érkező szakember hivatásának helyszínéül az újabb kihívást jelentő Hotel Lycium٭٭٭٭ Debrecent választotta. A séf személye garancia a most zajló gasztronómiai megújulás színvonalára, mely méltóképpen tudja továbbvinni a hotel és az étterem töretlen népszerűségét.

















