Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Részegen bringázni: menő

| 2011. 11. 16. | 18:08:24
Debrecen – Békés nemzettársaink a nemzetközi karvalytőke által gerjesztett válság, és a gaz kommunisták és kései csatlósaik, az MSZP-kormány bűnei miatt épp eleget szenvednek. És akkor még jön a rendőr, és megbünteti őket csak azért, mert tökrészegen fölültek a bringájukra? Ezen sürgősen változtatni kell!
Részegen bringázni: menő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy társadalom fejlődésének alapja a megfelelően felépített ellenségkép. Magyarországon az elmúlt hónapokban alighanem azért nem törtek ki zavargások, mert mindenki – de legalábbis a többség, a kétharmad mindenképp! – tökéletesen tisztában van azzal, hogy ki a hibás azért társzekér ganéért, ami a nyakunkba szakadt. Ezt az ideológiailag és politológiailag igen magasan fejlett társadalomképet tovább cizellálta Szeretett Vezetőnk, amikor a legutóbbi Napló műsorában oda nyilatkozott, hogy talán nem lenne hülyeség felülvizsgálni az italozást a kerékpárosok számára tiltó jogszabályt.

Új ellenségkép nő ki mostan a szent magyar talajból: a békés kerékpárosokat vegzáló rendőr képe! Ez a nemzettestet rágó ártány nem átall belekötni a dolgos magyar polgárba, és nemcsak kérdőre vonja, miért ült biciklire az esti poharazgatás után, de akár még odáig is merészkedik, hogy leparancsolja honfitársunkat a járművéről, sőt, még jól meg is bünteti… Felháborító! Le vele!
Rendes magyar nemzettársainkat a nemzetközi karvalytőke (ellenségkép!) által gerjesztett pénzügyi válság begyűrűző hatásit, és a gaz kommunisták (ellenségkép!) és kései csatlósaik, az MSZP-kormány (ellenségkép!) bűnei miatt épp eleget szenvednek. És akkor még jön a rendőr, és megbünteti őket csak azért, mert tökrészegen fölültek a bringájukra? Ezen sürgősen változtatni kell!

Ám, hogy szavaimat egymásba ne öltsem, gyorsan elmondom részleteiben is, mi módon alapvetett Szeretett Vezetőnk. Egészen pontosan azt mondotta, hogy életszerűtlen a mai szabályozás, hiszen a magyar ember akkor is felül ittasan a kerékpárra, ha tilos. Ezért hát újra kell gondolni ezt a rendelkezést, hiszen minek van nekünk olyan törvényünk, ami életszerűtlen. És ez így is van! Tényleg életszerűtlen a jogszabály, és tényleg szarnak rá honfitársaink, többek között ezért is halnak meg olyan sokan, legfőképpen faluhelyen. Egyre-másra csapkodják el a részeg biciklistákat az autók, miközben ők semmi rosszat nem követnek el, csak éppen eleget tesznek a miniszterelnök felhívásának, és elébe mennek a változásoknak: felülbírálják az életszerűtlen szabályokat.
Minden jel arra vall, hogy Orbán Viktor kórfolyamata egy új szakaszba lépett: a Kedves Vezető immár tökéletesen érzelemmentesen játszik a választókkal. Ez a Naplóbeli ki(be)jelentés ugyanis teljesen nyilvánvalóan a politikai promóció része: egy bejelentés, amiről mindenki tudja, hogy kamu, utóbb mégis mindenkiben pozitív érzetet kelt. Miről is van szó?

Minden józanul gondolkodó ember számára egyértelmű, hogy a tömeggyilkossággal lenne egyenlő, ha valóban törvényileg (pontosabban KRESZ-ileg) megengednék az alkoholfogyasztást a kerékpárosoknak. Tuti, hogy nem fogják. Ez rossz hír azoknak, akik jó szokásuk szerint ittasan futnak ámokot a közutakon a biciklijük nyergében. Igen ám, de azért Orbán legalább megpróbálta – milyen jó fej is a mi miniszterelnökünk! Azok előtt pedig, akik pánikrohamot kapnak pusztán annak a gondolatától, hogy az utolsó korlátot is lebontják a részeg kerékpárosok elől, nos, előttük Orbán a megfontolt és velejéig demokrata politikus képében tetszeleg majd, aki végül elfogadja az érveket, és tudomásul veszi, hogy nem az ő álláspontja győzött. Mindehhez pedig egy jókora miniszterelnöki stáb, egy teljes pártvezetés, egy többségi (kétharmados!) parlamenti frakció, és egyáltalán nem mellesleg egy komplett kormány asszisztál. No meg a TV2 egyik legnézettebb műsora.
És mi simán beszopjuk ezeket a trükköket…

Horváth Árpád

Az orbáni alapvetés 4:25-től rengeti meg a magyar történelmet:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debrecenben is megválik a Teva attól, amibe nemrég 23 millió dollárt fektetett
Egyelőre nem tudni, hogy csoportos létszámleépítésre kell-e számítani. Papp László szerint nem.
Közel 9 milliárdos üzleti terv a hajdúszoboszlói gyógyfürdőnél
A dolgozóik száma idén visszaugrik a járvány előtti szintre.
Rendbe tennék a Fő utcát Sámsonkertben
Stabilizációs munkákat is végeznének.
Elfogadták Hajdúszoboszló költségvetés-tervezetét
Jelentősen nőtt a helyi adóbevétel.
Naperőmű-nagyhatalom lesz Kaba
A beruházás második üteménél tartanak.
KSH: decemberben 655 ezer forint volt a bruttó átlagkereset
16,4 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Veszélyeztetett afrikai nőket támogató kezdeményezést karolt fel a Richter.
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
A Joint Venture Szövetség (JVSZ) nagyszabású díjátadó gálaeseményén díjazták.
Hirdetés
Hirdetés