Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debütált a Honor 50 termékcsalád

| 2021. 06. 25. | 19:41:00
A közeljövőben a nemzetközi piacokon is elérhetővé válnak.
Debütált a Honor 50 termékcsalád
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Igazán jeles esemény volt a Honor számára a mostani bemutató, mivel nemcsak bemutatásra kerültek a Honor 50 termékcsalád tagjai, hanem megerősítette a gyártó azt, hogy igaz az a szóbeszéd, miszerint ismét a Google támogatását élvezik az eszközeik. Ez pedig nagy lendületet adhat a Honornak a nemzetközi piacon való terjeszkedéshez.

Egész pontosan június 16-án mutatta be a gyártó a Honor 50 termékcsaládot. A Honor 50 és a Honor 50 Pro egyaránt a Snapdragon 778G 5G típusú processzorral van szerelve, amely kiváló teljesítményt és energiafogyasztást kínál. Az 5G csatlakozás kapcsán a széria támogatja a kettős 5G-t és a Link Turbo-t, amelyek szinte minden esetben kiváló hálózati élményt tesznek lehetővé. Ráadásul a Honor 50 sorozat különféle exkluzív innovációkat sorakoztat fel, hogy még többet hozzon ki a Qualcomm 778G 5G chipje által kínált lehetőségekből. Ezzel növelve a teljesítményt, valamint a gyorsabb és zökkenőmentesebb felhasználói élményt.

A Honor 50 egy 75 fokos lekerekített 6,57″-os kijelzővel, míg a Honor 50 Pro egy 6,72″-os megjelenítővel rendelkezik. Mindegyik Honor 50 mobil 120Hz-es képernyőfrissítési rátát tudhat magáénak, míg a 300 Hz-es érintéses mintavételi arányt a Honor 50 és Honor 50 Pro modell támogatja. A teljesítmény fokozására tervezett GPU Turbo X csökkenti az energiafogyasztást, és akadásmentes, stabilabb játékélményt teremt a felhasználók számára. A Honor 50 egy 4300 mAh-es kapacitású teleppel bír, míg a Honor 50 Pro egy 4000 mAh-es akkumulátort tudhat magáénak. Nem mellesleg pedig a készülékek szinte pillanatok alatt feltölthetőek, hiszen a Honor 50 66W-os, míg az 50 Pro 100W-os gyorstöltésre is képes.

A Honor 50 Pro előlapi duál kamerával érkezik. A 12 MP-es videokamera 100 fokos széles látószögű felvételeket kínál, és 18 mm-es fókusztávolságával ideális portrékészítéshez, miközben a másik 32 MP-es kamera magas minőségű, részletgazdag felvételeket eredményez. Ezen felül rendelkezik egy hatlencsés felvételkészítési móddal, amely azonos időben képes az előlapi és hátlapi kamerák felvételeit kombinálni. Mindkét eszköz esetében a hátlapon négy kameraegység figyelhető meg. A kameraszigeten helyet kapott egy 108 MP-es főkamera, egy 8 MP-es széles látószögű, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélységérzékelő szenzor. A különböző lencsék kombinációjának köszönhetően a felhasználók egy továbbfejlesztett fotózást tapasztalhatnak meg. Az elmúlt időszakban a rövid videók népszerűsége gyors növekedésnek indult, így egyre többen az életük fontos eseményeit már videós formában rögzítik és osztják meg. Figyelembe véve ezt a tényt a vlog típusú tartalomkészítés kapcsán a Honor 50 széria a videókészítést egy következő szintre emeli az innovatív hardveres és szoftveres megoldásaival. A vlog készítési élmény fokozására a Honor 50 szériával még egyszerűbb a tartalomkészítés a könnyen kezelhető, felhasználóbarát kezelői felületnek és az optimalizált hangfelvételnek köszönhetően. Ráadásul a felhasználók akár a vezeték nélküli bluetooth fejhallgatóik beépített mikrofonját is használhatják hangrögzítésre, ezzel még kényelmesebbé téve a videókészítést.

A Honor 50 család a mai stílustudatos fogyasztói réteg igényeit figyelembe véve az alábbi színekben lesz elérhető: jeges kristály (Frost Crystal), borostyán vörös (Amber Red), smaragdzöld (Emerald Green) és éjfekete (Midnight Black). Ugyan a termékek elsőként Kínában kerülnek forgalomba, de a közeljövőben a nemzetközi piacokon is elérhetővé válnak a nagyérdemű számára. A Honor 50 sorozat mellett a Honor bejelentette a Honor 50 SE és a Honor Earbuds 2 SE TWS fejhallgató piacra dobását is Kínában.

Svidró Márk
TheMobilTrend.com

Forrás: HONOR Magyarország

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Minden idők legjobb magyar sorozatának ígérkezik a Hunyadi
Minden idők legjobb magyar sorozatának ígérkezik a Hunyadi
Már a jogok nemzetközi értékesítését végzi.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Így terveznek Hajdúböszörményben
Milliárdos kerékpárút-fejlesztések szerepelnek az idei büdzsében.
Elfogadták az azonnali fizetésről szóló rendeletet
Ez egy lehetőség, teljesítése nem automatikus.
A hitelbiztosítéki záradékkal terhelt lakásbiztosítás is újraköthető
Érdemes összehasonlítani a meglévő szerződést az új ajánlatokkal.
Debrecenben is megválik a Teva attól, amibe nemrég 23 millió dollárt fektetett
Egyelőre nem tudni, hogy csoportos létszámleépítésre kell-e számítani. Papp László szerint nem.
Közel 9 milliárdos üzleti terv a hajdúszoboszlói gyógyfürdőnél
A dolgozóik száma idén visszaugrik a járvány előtti szintre.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Veszélyeztetett afrikai nőket támogató kezdeményezést karolt fel a Richter.
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
A Joint Venture Szövetség (JVSZ) nagyszabású díjátadó gálaeseményén díjazták.
Hirdetés
Hirdetés