Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Visszautasítja a csalási vádakat a hajdúsámsoni polgármester

| 2019. 12. 16. | 17:36:00
Káposznyák István hosszú videót tett közzé. A városvezető szerint mindez szereplési vágyból elkövetett álhír.
Visszautasítja a csalási vádakat a hajdúsámsoni polgármester
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bírtokomba került egy videófelvétel, ami azt bizonyítja, hogy egy Hajdú-Bihar megyei kisvárosban választási csalás történt. Ezen a felvételen elhangzanak a szavazók megfélemlítésére, szervezett szállításra, a láncszavazásra, kifizetésekre és a szavazatvásárlásokra utaló kifejezések. A majd egy órás felvételből nyilvánosságra hozom azokat a részleteket, amelyek véleményem szerint mindezt alátámasztják. A videó egy elszámoltatás során készült – mivel a szállítással megbízott személy nem „jól” végezte a feladatát – és az elhangzottakkal kapcsolatban nem hallható ellentmondás egyetlen fél részéről sem. Mint állampolgár, volt rendőr és ma már politikus, kötelességem ezeket a felvételeket a nyomozóhatóság részére átadni, melyet egy bűntetőfeljelentés mellékleteként ma megküldtem a Központi Nyomozó Főügyészség részére. Ezek a felvételek igazolják, hogy egy velejéig romlott, korrupt, bűnös rendszerrel állunk szemben, ami – mint ahogyan a videón is elhangzik – már öt éve is hasonló módon jutott hatalomra. Tudjuk, hogy számos példa van az országban hasonló esetekre, de még keveseknek fordult fel annyira a gyomra, mint a felvételeket átadó barátunknak. Én is és a Magyar Szolidaritás Mozgalom is várja mindazok jelentkezését, akik tudnak hasonló bűntettekről, hogy lerombolhassuk a hazugságokból épített falakat

– írta decemeber 16-i Facebook-posztjában Káposznyák István, a Szolidaritás Mozgalom alelöke.

Mint kiderült, az érintett kisváros Hajdúsámson. A település polgármestere, Antal Szabolcs írásban így reagált:

Hajdúsámsonban a Fidesz és a KDNP önkormányzati képviselőjelöltjei 55,56 %-os, a polgármesterjelöltje 68,25 %-os arányban nyerték meg az idei önkormányzati választást. A magas részvétel mellett elért eredmények önmagukért beszélnek. A Fidesz és a KDNP részéről korábban sem és most sem volt szükség olyan eszközök használatára a győzelem érdekében, mint amilyet az ellenzéki pártok bírósági ítéletekkel bizonyítottan alkalmaznak.

A megválasztott önkormányzati képviselők és a választópolgárok nevében is visszautasítjuk az írásukban közzétett rágalmazási kísérletet, melyekkel kapcsolatban a szükséges jogi lépéseket megtesszük. A Fidesz és a KDNP Pártszövetsége ellen indított országos lejárató kampány megyei megjelenése sajnálatos, ami a Káposznyák nevű többszörösen vesztes DK-s jelölt szereplési vágyból elkövetett álhíréből olvasható. Megértjük, hogy az ellenzék számára a hajdú-bihari és a hajdúsámsoni választási eredmények megemészthetetlenek, de ilyen aljas, primitív módszerek alkalmazása akkor sem fogadható el és nem maradhatnak válaszlépés nélkül.

Az advent időszakában csak a romlott lelkületű, ateista emberek nincsenek tekintettel a közelgő ünnep hangulatára, de ez is rájuk jellemző.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.