Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debreceni gyártmány Az év haszongépjárműve

| 2019. 11. 08. | 19:39:00
Az utasok legváltozatosabb igényeit is maximálisan kielégíti.
Debreceni gyártmány Az év haszongépjárműve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Camion Truck&Bus magazin 24. alkalommal hirdette meg Az év haszongépjárműve pályázatot, amelyben Magyarországon bemutatott és forgalmazott haszongépjárművek – összesen tizennégy kategóriában – méretnek meg. Az olvasók szavazataira épülő versenyen idén először indult és nyert a debreceni ITK Holding Zrt. leányvállalata, az Inter Traction Electrics Kft. által gyártott autóbusz: a Mercedes-Benz Reform 501 LE kapta ugyanis a legtöbb szavazatot a városi/elővárosi autóbuszkategóriában.

A hazai haszongépjármű piac egyik legjelentősebb elismerését nyerte el a debreceni ITK Holding Zrt. leányvállalata, az Inter Traction Electrics Kft.

A buszfejlesztéssel és buszgyártással foglalkozó debreceni vállalat a városi/elővárosi autóbusz kategóriában nevezett a Mercedes-Benz Reform 501 LE modellel, s az olvasói szavazatok alapján meg is nyerte azt.

Tavaly december 11-én mutatta be a vállalat alacsonypadló-belépésű (low entry) elővárosi buszát. Az autóbusz EURO6-os dízelmotorral és 6+1 fokozatú automataváltóval szerelt. Az alváz műszaki kialakítása tartalmazza a Mercedes-Benz autóbuszain megszokott járműbiztonsági és menetstabilizációs rendszereket, valamint az ITK cégcsoport által fejlesztett távoli fedélzeti diagnosztikai és kontrolleszközöket, amelyek üzemelési, működési adatokat szolgáltatva teszik lehetővé a járművek távoli ellenőrzését. A városi és elővárosi igénybevétel miatt számos olyan kényelmi funkcióval látták el, amely az utasok legváltozatosabb igényeit is maximálisan kielégíti. Természetesen alapfelszereltsége a mozgássérültek le- és felszállását megkönnyítő rámpa, valamint az utazásuk biztonságát támogató rendszerek is.

– Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy rögtön az első indulás alkalmával elnyerhettük a Camion Truck&Bus „Az év haszongépjárműve” díját ebben a kategóriában. Munkatársaimmal gőzerővel dolgozunk azon, hogy Mercedes-Benz alapokon magas minőségű autóbuszokkal nyújthassunk alternatívát a piacon, amelynek fontos ékköve a szakmai közönség által is díjazott REFORM 501 LE. A REFORM autóbuszcsalád évről-évre bővül, a városi és az elővárosi modelljeink után idén már az általunk fejlesztett és gyártott iskolabuszt is bemutattuk. Bízunk benne, hogy hamarosan egyre több Debrecenben gyártott autóbusz futhat a hazai és az európai utakon – mondta el Kossa György, az ITK Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója a díjátadót követően.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Letették a logisztikai csarnok alapkövét Ebesen
A cégcsoport érdekeltségein keresztül már Debrecenben is jelen van. Zöld és lakosságbarát.
Kiterjesztik a debreceni panelprogramot
Értékes városi ingatlanok eladásáról is döntöttek a képviselők.
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés