Hirdetés

Szupersztár a gyerekek körében Csontváry

civishir.hu

2019.10.01. 09:33

Szupersztár a gyerekek körében Csontváry
Fotók: Czeglédi Zsolt

A debreceni kiállítást meghosszabbítják. +Képgaléria

Hirdetés

Naponta több száz diák jön vagy jelentkezett be osztályával a Csontváry természete című rendhagyó, csúcstechnológiát felvonultató projektre, amelyet ennek tükrében október 12-ig meghosszabbít a MODEM. A Csontváry Kosztka Tivadar, továbbá a valós idejű interakciók, audiovizuális interaktív vagy paint mapping installációk és a 21. századi technikai eszközök iránt érdeklődőket így az eredetileg tervezett október 6 helyett október 12-én, szombaton 18 óráig várjuk a MODEM-ben.

Erre a hétre a csoportok részére már minden időpont megtelt, de a hosszabbított héten (október 7-től 11-ig), minden hétköznap 8 és 16 óra között fogadjuk az óvodás és iskolás csoportokat, szombaton pedig 10 és 18 óra között várjuk az érdeklődőket. 

Az egyénileg érkező látogatók számára bejelentkezés nem szükséges, október 6-ig minden nap 19 óráig, október 7-től 11-ig 8-tól 16 óráig, október 12-én pedig 10-től 18 óráig.

A Sztojánovits Andrea vezetésével elkészült projektre idáig több mint 1 400 gyerekkel jelentkeztek. A projekt megvalósításában közreműködött Álmos Gergely mïus (zene), Kovács Ivó (animáció) és Tóth Gergő (animáció).

Galéria

ModemCsontváry

Szóljon hozzá!

Hirdetés