Megérkezett a Telekom gigabites hálózata Hajdúsámsonba

civishir.hu

2019.09.12. 16:50

Megérkezett a Telekom gigabites hálózata Hajdúsámsonba

Több mint 28 millió forintos fejlesztés.

Hirdetés

A Magyar Telekom átadta korszerű, optikai távközlési hálózatát: a Hajdúsámsont részlegesen érintő fejlesztés gigabites sebességű internetet, széles tévécsatorna választékot, többképernyős filmkölcsönzési lehetőséget, HD kép- és hangminőséget, valamint az interaktív tévézést teszi lehetővé több mint 2 400 háztartás és vállalkozás számára. 

Az újonnan bekapcsolt optikai hálózaton a Telekom extra gyors internetet kínál, az itt élők akár a –lakossági piacon ma elérhető legnagyobb – 2 Gbps sebességű otthoni internetcsomagot is igénybe vehetik. Rengeteg tévécsatorna, HD kép- és hangminőség, valamint több képernyőn is hozzáférhető filmkölcsönzés vált elérhetővé az új hálózaton, továbbá

itt is használható ezentúl az interaktív tévézés számos már meglévő funkciója, mint például a megállítható és visszatekerhető élő adás, a programozható és egy gombnyomással rögzíthető műsorok,

a digitális műsorújság, a MoziKlub és a Videotéka, vagy a tévé képernyőjén elérhető, változatos online alkalmazások. A szélessávú internet kínálta előnyökből a helyi vállalkozások is profitálnak, hiszen gyorsabbá, rugalmasabbá válik működésük, javul a versenyképességük.

A NET XL 2000/1000 díjcsomag esetében a kínált letöltési/feltöltési sebesség 2000/1000 Mbps. A garantált letöltési/feltöltési sebesség 300/50 Mbps. A maximális letöltési sebesség több eszköz egyidejű használatával érhető el.
HajdúsámsonTelekom

Szóljon hozzá!

Hirdetés