Hirdetés

Megvan a fürdővezér nagy riválisa, élesedik a polgármesteri verseny Hajdúszoboszlón

2019.08.14. 19:01

Megvan a fürdővezér nagy riválisa, élesedik a polgármesteri verseny Hajdúszoboszlón
Holoda Attila (Fotó. magánarchívum/Facebook)

A volt helyettes-államtitkárt a teljes ellenzék támogatja.

Hirdetés

Hirdetés

Holoda Attila, az Orbán-kormány egykori energiaügyi helyettes-államtitkára az Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövőért Egyesület jelöltjeként a teljes baloldal támogatásával indul a hajdúszoboszlói polgármesteri székért. Mindezt ő maga jelentette be szerdán a Facebookon.

Megpróbálok valódi civil, a helyi közösséget képviselő alternatívát kínálni azzal, hogy nem független, hanem hangsúlyozottan civil polgármesterként tehessek a jövőben szülővárosomért, Hajdúszoboszlóért. Nem független, mert egy polgármester sohasem lehet független saját választóitól éppen úgy, mint azoktól a pártoktól sem, akik támogatják, akik az országosan elindult összefogás részeként megpróbálják megtörni a kormányzó Fidesz túlburjánzó hatalmát. Őszintén hiszek abban, hogy az 5 évvel ezelőtt elkezdett önkormányzati munkánkkal jó úton járunk, ezt a munkát szeretnénk folytatni a jövőben is, de mostantól megújult, lendületesebb és energikusabb csapattal

– írta Holoda, aki jelenleg a város képviselő-testületének tagja, egyben alpolgármester. A polgármesteri jelölését és az Összefogás jelöltjeit felsorolása szerint támogatja az ellenzéki összefogás: a Demokratikus Koalíció, a Jobbik Magyarországért, a Magyar Szocialista Párt, a Momentum Mozgalom, a Párbeszéd Magyarországért, a Szolidaritás Mozgalom, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a V21 is.

Miután a fürdővárost több mint húsz éve vezető Sóvágó László nem kíván újrázni, Holoda legnagyobb ellenfele Czeglédi Gyula, a gyógyfürdő vezérigazgatója lehet az őszi önkormányzati választáson.

 

HajdúszoboszlóHoloda Attila

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.