Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bemutatkoztak a Jobbik-Momentum-LMP debreceni jelöltjei!

| 2019. 08. 22. | 19:31:00
Hat nővel támad a „centrum”.
Bemutatkoztak a Jobbik-Momentum-LMP debreceni jelöltjei!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Jobbik-Momentum-LMP pártszövetség csütörtökön bemutatta az önkormányzati választáson induló jelöltjeit. A 23 debreceni körzeten 11 jobbikos, 8 momentumos és 4 LMP-s osztozik.

– A mai sajtótájékoztatóval az volt a cél, hogy minél jobban megismerjék a jelöltek arcait. Ahogy végignéztük az eddig bejelentett listákat úgy látjuk, mi álltunk fel a legfiatalabb csapattal. Kiszámoltuk, 31 év körüli átlagéletkorú a csoportunk – mondta Kőszeghy Csanád Ábel az augusztus 22-i sajtótájékoztatón.

1 - Kacsanovszki Péter (Jobbik)
Nem sokkal a megalakulása után lépett be a Jobbik debreceni alapszervezetébe, amelynek azóta is aktív tagja, a párt helyi rendezvényeinek főszervezője.

2 - Somodi Annamária (Momentum)
43 éves agrármérnök, 22 éve él Debrecenben. 5 éve egy Debrecen közeli erdőbe költözött családjával, hogy egy önfenntartó gazdaságot felépítve minimalizálják ökológiai lábnyomukat.

3 - Hancsovszki Zsanett (Momentum)
Születése óta, 26 éve Debrecenben él. Közigazgatás-szervező szakon végzett a Debreceni Egyetemen, jelenleg ugyanitt végzős joghallgató.

4 - Kőszeghy Ábel (Jobbik) - polgármesterjelölt
Okleveles településmérnök, a Jobbik debreceni alapszervezetének alapító tagja, 2010 óta a Jobbik önkormányzati képviselője, 2014-től frakcióvezetője, a közgyűlés pénzügyi bizottságának elnöke.

5 - Herpergel Róbert (Jobbik)
2014 óta a Jobbik önkormányzati képviselője, a közgyűlés egészségügyi és szociális, valamint a kulturális bizottságának tagja. Főként egészségügyi, közlekedési, kulturális és közbiztonsági területen tevékenykedik.

6 - Kardos József (Jobbik)
A Jobbik Ifjúsági Tagozatának tagja, 21 éves. Debrecenben született, a Beregszászi Pál Szakgimnázium és Szakközépiskolában végezte tanulmányait. Célja a közgyűlésben az ifjúság ügyeinek képviselete.

7 - Kőszeghy-Deczki Anna (Jobbik)
A Jobbik debreceni alapszervezetének alapító tagja, a párt korábbi megyei sajtófőnöke, a közgyűlés kulturális bizottságának tagja. Egygyermekes, kétdiplomás családanya, aki a gyermeknevelés mellett jelenleg pszichológiai mesterszakon folytatja tanulmányait.

8 - Dobos Zoltán (Jobbik)
A Jobbik Ifjúsági Tagozatának tagja. Jelenleg a Debreceni Egyetemen folytatja tanulmányait programtervező informatikus szakon. Az ifjúsági tagozat rendezvényeinek egyik fő szervezője.

9 - Bogdán Szabolcs (Jobbik)
A Jobbik Debreceni Alapszervezetének elnöke, a párt megyei sajtófőnöke, a közgyűlés oktatási, ifjúsági és sportbizottságának tagja. 49 éves, a Jobbik-Momentum-LMP összefogás legidősebb debreceni önkormányzati képviselőjelöltje.

10 - Kovács Tamás (Jobbik)
45 éves, debreceni születésű lokálpatrióta, a Jobbik Debreceni Alapszervezetének aktív tagja. A közúti szállítmányozási üzletágban tevékenykedő egyéni vállalkozó.

11 - Szabó Bence (Momentum)
24 éves webdesigner. Derecskén nőtt fel, majd 2 évig dolgozott Angliában. 2014 óta él és dolgozik Debrecenben. A Momentum debreceni szervezetének elnökségi tagja.

12 - Boros Imre (Momentum)
21 éves, Debrecenben született, azóta is a cívisvárosban él. Szakács szakmát szerzett, majd a Debreceni Egyetemen folytatta és folytatja tanulmányait, történelem alapszakon.

13 - Nagy Péter (Jobbik)
A Jobbik Debreceni Alapszervezetének alelnöke, a  párt ifjúsági tagozatának debreceni vezetője, ebbéli minőségében több környezetvédelmi akció és a határon túli magyarokkal kapcsolatos rendezvény megszervezésének sikere fűződik a nevéhez.

14 - Markos Levente (LMP)
34 éves debreceni szociális munkás. Sok célcsoporttal dolgozott – a sérült személyektől, a hajléktalanokon át az idősekig; ezúttal a lakókörnyezetében élők életén szeretne segíteni.

15 - Lénárt Attila (Momentum)
25 éves, születése óta a Vénkertben él. A Debreceni Egyetem magyar- és történelemszakos tanári hallgatója. Civil aktivista, aki azért jelölteti magát, hogy a közgyűlésben küzdhessen egy fenntartható és valóban növekvő Debrecenért.

16 - Murguly Mátyás (LMP)
26 éves orvosi biotechnológus. Az egészségügy és a környezetvédelem áll a legközelebb hozzá, egy egészségesebb és élhetőbb városért küzdene.

17 - Jármi Péter (LMP)
26 éves, az LMP Hajdú-Bihar megyei elnöke. Zöld és emberi léptékű városnak a híve.

18 - Vízhányóné Szolnoki Gizella (Jobbik)
Pártonkívüli, diplomás, négygyermekes családanya, tősgyökeres józsai lokálpatrióta, aki jelenleg saját kézműves vállalkozását vezeti.

19 - Mándi László (Momentum)
Születése óta, 34 éve él Debrecenben. Végzettségét tekintve okleveles közgazdász és mérlegképes könyvelő. A mindennapokban könyvelőként dolgozik. Emellett a Momentum debreceni és Hajdú-Bihar megyei elnöke.

20 - Jakab Fruzsina (LMP)
24 éves, végzős egyetemista, öt éve újkerti lakos. Azért jelölteti magát, mert szeretné a saját lakóközösségét tisztának, rendezettnek látni.

21 - Horváth Zoltán (Momentum)
46 éves agrármérnök és közgazdász, jelenleg pénzügyi tanácsadóként dolgozik. Debrecenben született és azóta is a cívisvárosban él, két tizenéves lány édesapja. 2018-ban a Momentum egyik debreceni országgyűlési képviselőjelöltje volt.

22 - Könnyü Hella (Momentum)
21 éves, születése óta városunkban él. Egygyermekes édesanya, a Debreceni Egyetem hallgatója. Korábban közéleti aktivistaként és rendezvényszervezőként tevékenykedett.

23 - Kulcsár Gergely (Jobbik)
A Jobbik Debreceni Alapszervezetének alapító tagja és elnöke, 2010 és 2018 között két cikluson keresztül volt a Jobbik országgyűlési képviselője, jelenleg regionális igazgatóként tevékenykedik a Jobbikban. Ötgyermekes családapa.

[Beillesztett szavazás: Ön kire szavaz a 2019-es önkormányzati választáson Debrecenben?]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ha Debrecen fejlődő város, miért van ennyi szegény? – kérdik a vasárnapi ételosztók
Ha Debrecen fejlődő város, miért van ennyi szegény? – kérdik a vasárnapi ételosztók
A sor most is olyan hosszú volt, hogy a Városházáról is látható volt – írják.
Hirdetés
Egy debrecenivel a soraiban visszajutott a világelitbe a magyar válogatott
Egy debrecenivel a soraiban visszajutott a világelitbe a magyar válogatott
A debreceni Révész Zsuzsa a második számú kapus.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Fenntartható Debrecen: követendő példákat állítottak
Négy cégnek adtak át városi elismerést.
Több fejlesztést is átadtak Magyarhomorogon
A település mintegy 53 millió forintot nyert.
Debrecen gazdaságát és szakképzését mutatja be az expó
A Cívishír rendezvényén egymásra találnak a munkát és tanulási lehetőséget keresők, valamint a cégek.
KSH: nőtt a munkanélküliségi ráta
A munkakeresés átlagos időtartama 8,9 hónap volt.
Állásbörze és felnőttképzési expó: több száz munkahelyet kínálnak
Április 26-án zárásig mintegy 30 cég és képzőhely várja a Fórum –1. szintjén az érdeklődőket.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Örkényi Bátor Zétény hamar a saját lábára állt.
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Nemcsak csúcskategóriás, hanem belépő kategóriás készülékek is elérhetők.
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.