Hirdetés

Hirdetés

Veszélyes hölgy ez a Zsuzsi!

Cívishír

2019.07.09. 16:02

Veszélyes hölgy ez a Zsuzsi!
Forgalomkorlátozás lesz a Sólyom utcánál is (Forrás: Google)

A debreceni kisvasút pályafelújítása a közlekedésre is lesz némi hatással.

Hirdetés

Hirdetés

Forgalomkorlátozásokra számítsanak a következő időszakban a Zsuzsi erdei vasút nyomvonalán a pályaszakasz felújítása miatt. 

A DKV július 9-i közlése szerint a kivitelező az első ütemben a Vámospércsi út és a Sólyom utca kereszteződésében dolgozik, ezért július 13-án (szombat) 6 órától július 15-én (hétfő) 18 óráig 

  • a 48-as főúton, azaz a Vámospércsi út érintett szakaszán 30 kilométeres sebességkorlátozás és útszűkület lesz érvényben;
  • a Sólyom utcát a Vámospércsi út felől lezárják; 
  • a Vámospércsi útról tilos lesz a Sólyom utcára kanyarodni és viszont;
A Sólyom utcára a legegyszerűbben a Budai Nagy Antal utca – Honti utca, vagy a Veres Péter utca – Kaszás utca útvonalon juthatnak el a közlekedők. A Vámospércsi út érintett szakaszán a munka a kerékpárútra és a gyalogjárdára is kiterjed, ezért figyeljenek oda!

A kivitelező szintén dolgozik a Panoráma úti vasúti átjárónál található Erdészlak vasútállomásnál. Ezen a helyen július 14-én (vasárnap) 6 órától várhatóan július 15-én 18 óráig a vasúti átjárót teljes szélességében lezárják, ezért sem a 48-as főút felől, sem Martinka irányából nem lehet majd tovább haladni.

A kisvasút pályakorszerűsítése miatt várhatóan augusztus első felében lezárják majd a Vámospércs út Budai Nagy Antal utcai és Veres Péter utcai kereszteződését is két hétvégére.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.