Mécsesekkel világítják meg a debreceni utcákat

2019.06.13. 15:32

Mécsesekkel világítják meg a debreceni utcákat
(Fotó: illusztráció)

Különleges hangulatú versenyt rendeznek.

Hirdetés

Immár 8. alkalommal rendezik meg a G4 Éjszakai Futást Debrecenben. Évről-évre egyre többen kapnak kedvet ehhez a különleges hangulatú versenyhez, így idén is több száz futóra számítanak a szervezők.

 A rajtpisztoly június 15-én este 22 órakor a Debreceni Egyetem előtti téren dördül el. A 9 km-t mécsesekkel kivilágított útvonalon (Nagyerdei körúton) futják a versenyzők, akik a rajtszámukhoz egy-egy világítós karkötőt is kapnak ajándékba. Aki lefutja a távot, a célban befutóérmet akasztanak a nyakába a szervezők.

A célban az éremmel együtt egy gömb fagyit, nápolyit, ropit, szőlőcukrot, izotóniás italt és kukit is kapnak a résztvevők.

Az útvonalon minden egyes kilométert táblával jeleznek, ezzel is megkönnyítve a futók dolgát. Annak érdekében, hogy zavartalanul működjön a verseny, rendőri felvezetést biztosítanak. A jól láthatóság érdekében, minden versenyzőt arra kérnek, hogy ha van láthatósági mellénye, fejlámpája, azt mindenképpen hozza magával.

A verseny útvonala:
Egyetem tér (rajt) - Dóczy József utcán jobbra - Móricz Zsigmond körúton jobbra - Pallagi úton jobbra - Nagyerdei körúton balra - Hadházi úton jobbra - Nagyerdei körúton jobbra - Oláh Gábor utcán jobbra - Vigadó téren jobbra - Ady Endre úton jobbra - Nagyerdei körúton balra - Pallagi úton jobbra - Móricz Zsigmond körúton balra - Dóczy József utcán balra - Egyetem tér (cél).

 

Debrecenfutás

Szóljon hozzá!

Hirdetés