Hirdetés

Így válik víg játékká az utazás a DKV-val – FOTÓK

civishir.hu

2019.05.24. 15:49

Így válik víg játékká az utazás a DKV-val – FOTÓK
Pogácsával is kínálták az 1-es villamos utasait május 24-én, a kora délutáni órákban (Fotók: Cívishír)

Aki jegyet vált a szabadtérire, ingyen veheti igénybe a debreceni tömegközlekedést.

Hirdetés

Hirdetés

Ingyen vehetik igénybe a DKV járatait azok, akik jegyet váltanak a Nagyerdei Szabadtéri Színpad programjaira – jelentette be Nagy Attila, a közlekedési cég vezérigazgatója május 24-i sajtótájékoztatóján. A grátisz utazásra az adott előadás előtti 2 órában nyílik lehetőség egészen üzemzárásig. Sőt, ha egy előadás üzemzárás után ér véget, a DKV külön villamost indít a szabadtéri színpadhoz. 

Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Kft. ügyvezetője kiemelte, az öt éve felújított, korszerűsített előadóhely otthonaként szolgáló erdő áldás nemcsak a debreceniek, hanem a városba látogatók számára is a maga különleges, lelki feltöltődést nyújtó atmoszférájával. Nem mellékesen pedig idén lesz 80 éve, hogy a Nagyerdőt védett természeti területté nyilvánították (Magyarországon elsőként hoztak ilyen intézkedést).

A sajtótájékoztatót követően a júliusban bemutatandó Légy jó mindhalálig című musical egyes szereplői és az Ady Endre Gimnázium drámatagozatos diákjai kínálták pogácsával az 1-es villamos utasait, illetve osztogattak műsorfüzeteket kedvcsinálóul a május 29-én kezdődő évadhoz.

RaL

Galéria

DKVDebrecenszínházFőnix Rendezvényszervező

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.