Hirdetés

Hirdetés

Félpályás lezárás a 471-esen június végéig

civishir.hu

2019.05.16. 17:18

Félpályás lezárás a 471-esen június végéig
A kép illusztráció

Debrecen és Hajdúsámson között építik az utat.

Hirdetés

Hirdetés

Megkezdődik a főpályát érintő munkavégzés a Debrecen és Hajdúsámson közötti szakaszon, így május 15-től félpályás lezárásra számíthatnak a közlekedők a 471-es számú főúton – tájékoztatott a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A főút mellett, Debrecen határában mintegy 1 200 m éterhosszan, a főúton pedig 300 méter hosszon zajlik a kivitelezés. A munkálatok miatt június végéig félpályás forgalomkorlátozás lesz érvényben a főút Hajdúsámson irányába vezető jobb oldalán.

A Salakos utca és a Madár utca között 300 méter hosszú szakaszon jelzőlámpás forgalomirányítás mellett egy sávon, váltakozva haladhat a forgalom, míg a reggel 6:30 és 8:30 közötti időszakban jelzőőrös forgalomirányítás segíti a közlekedést az érintett szakaszon.

A munkálatok ideje alatt jelentős menetidő-növekedéssel számolhatnak az autósok.

A beruházás ütemterv szerint halad, a fakivágási, bozót- és cserjeirtási munkálatok lezajlottak, jelenleg az érintett közművek kiváltása és az útburkolat bontása van folyamatban. A kivitelezés várható befejezése: 2020 ősze.

Kérik az arra közlekedők türelmét, fokozott figyelmét és a forgalomkorlátozás betartását.

A kivitelezés az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásban, hazai forrásból valósul meg.

Hajdúsámson471-es út

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.