Hirdetés

Hajdúsámsoni cég újíthatja fel a kisvárdai gyermekotthont

civishir.hu

2019.02.20. 15:18

Hajdúsámsoni cég újíthatja fel a kisvárdai gyermekotthont
Képünk illusztráció. (Fotó: pixabay)

A beruházás összköltsége 49,6 millió forint.

Hirdetés

Hirdetés

A kisvárdai gyermekotthon család- és gyermekjóléti központtá történő átalakításához, felújításához kapcsolódó kivitelezési munkálatokra kapott engedélyt a hajdúsámsoni Alföld Komplex Kft. – derül ki a február 20-i Közbeszerzési Értesítőből.

Az épület teljes felújításával és kisebb belső átalakításával az óvodai és iskolai szociális segítő szolgáltatás kap helyet, az ott dolgozó szociális munkások részére irodák és kiszolgáló helyiségek létrehozásával.

Az átalakítás és felújítás során az épület tartószerkezete változatlan marad, kizárólag néhány meglévő helyiségben történik könnyűszerkezetes válaszfalazással kisebb helyiségek, vizesblokk leválasztása, irodák kialakítása.

A 49,6 millió forintos beruházás során kicserélik a belső nyílászárókat, külső rámpát építenek, felújítják a tetőszerkezetet, vakolnak, gipszkartonból álmennyezetet és válaszfalakat készítenek, kijavítják a meglévő burkolatot. A nyertes ajánlattevő ezeken kívül kicseréli a homlokzati nyílászárókat, felújítja a burkolatokat, hőszigeteli a homlokzat és a padlás födémet, bővíti, felújítja a meglévő vizesblokkot. Vállalja az elektromos hálózat felújítását, a gépészeti vezetékek és rendszerek korszerűsítését, a megrongálódott utcafronti kerítés átépítését, valamint az udvari parkolók kialakítását és az udvar parkosítását.

A beruházásra a vásárosnaményi Szabó-Tetőmester Építőipari és Szolgáltató Kft. is pályázott.
KisvárdaközbeszerzésHajdúsámson

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.