Hirdetés

Hirdetés

A debreceni honatya itthon aggódott az országért

2019.02.04. 15:05

A debreceni honatya itthon aggódott az országért
Halász János (Fotó: mti)

Veszélyt érez, hogy Európa biztonságát végképp tönkreteszik.

Hirdetés

Hirdetés

A bevándorláspártiak tönkreteszik Európa biztonságát - mondta a Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője hétfőn Debrecenben újságíróknak. Halász János közölte: Európa egyre jobban szenved a migráció következményeitől.

Ott, ahol a migránsok megjelentek, megjelent a terrorveszély, az erőszak, a bűncselekmények és antiszemita támadások követik egymást

- fogalmazott a frakcióvezető-helyettes. Hozzátette: az Európai Parlament bevándorláspárti többsége és a brüsszeli bizottság bevándorláspárti vezetése mégis "ontja magából az újabb javaslatokat, amelyek fokozzák a migrációt".

A mostani EP-választás a bevándorláspártiak és a bevándorlásellenesek harca

 - jelentette ki a fideszes politikus, megjegyezve, hogy Frans Timmermans, a "bevándorláspártiak csúcsjelöltje" Soros György embere.

Halász János azt mondta, Timmermans csak az elmúlt időszakban legkevesebb négy alkalommal fogadta Soros Györgyöt, és számos olyan javaslatban közreműködött, amely a Soros-terv végrehajtását szolgálja. Utóbbiból kiemelte a kvótát, a migránsok automatikus elosztását, a Soros-szervezetek finanszírozásának emelését, a migrációt elutasító országok politikai és pénzügyi büntetését, a gazdasági migráció legalizálását, a nemzeti hatáskörök csökkentését a migrációs politikában.

Ha Timmermanson és a többi bevándorláspárti politikuson múlik, akkor Európát el fogják árasztani a migránsok és ezzel Európa biztonságát végképp tönkreteszik

- jelentette ki a Fidesz frakciószóvivője, megjegyezve, hogy "ez az európai parlamenti választás tétje".

 

migrációHalász János

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.