Hirdetés

Hirdetés

Látványos show-t hozott az idei yoUDay Ákossal – FOTÓK

Cívishír

2018.09.27. 08:03

Látványos show-t hozott az idei yoUDay Ákossal – FOTÓK
(Fotók: Fogarasi Renáta, Cívishír)

Sztárok váltották egymást a Nagyerdei Stadionban felállított színpadon.

Hirdetés

Hirdetés

A küzdőtér is megtelt a Debreceni Egyetem immár harmadik alkalommal megrendezett tanévnyitó show-ján a Nagyerdei Stadionban.

Az egyedülálló program célja – mutatnak rá sajtóközleményükben – a közösségépítés mellett az egyetem ismertségének növelése, sokszínűségének, széles képzési kínálatának, eredményeinek és ipari partnereinek felvonultatása, a felvételizők élményszerű megszólítása.

A látványos stadionshow 70 méteres színpadán az Animal Cannibals felvezetésével a legnépszerűbb hazai popzenészek, Ákos, Majka, Horváth Tamás, a DEAC sportolói és 300 táncos követték egymást. A több száz négyzetméternyi kivetítőn pedig feltűntek a 14 egyetemi kar képviselői, a térségbe betelepülő vállalati partnerek és az egyetemi köznevelési intézmények. A koncertblokkok között a zenés-táncos egyvelegek alatt archív felvételek segítségével idézték fel Debrecen és az egyetem elmúlt több mint száz évét, híres diákjait.

– A kétórás világszínvonalú színpadi show szervezésében és lebonyolításában mintegy ezren vettek részt – közölte Bács Zoltán kancellár. 

Bognár István Ádám, a hallgatói önkormányzat elnöke pedig arról tájékoztatott, hogy az esti stadionshow-t felvezető kiegészítő programok is sikeresek voltak, a yoUDay már hetek óta lázban tartotta a hallgatókat.

Az egyetem napját látványos lézershow és tűzijáték zárta.

Galéria

yoUDay Debreceni Egyetem

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.