Hirdetés

Hirdetés

Keményedik a kampány Balmazújvároson

civishir.hu

2018.08.02. 17:24

Keményedik a kampány Balmazújvároson

A nagyhalak is beszálltak az újvárosi agitálásba.

Hirdetés

Hirdetés

Mint ismert, a korábbi polgármester, Veres Margit elítélése miatt lemondani kényszerült, így augusztus 12-én időközi polgármesterválasztás lesz a kisvárosban. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, 4 jelölt indul a városvezetői székért, köztük Tiba István fideszes országgyűlési képviselő favoritja is.

Korábban a Cívishír is kereste a jelöltet, hogy mondja el, miért tartja magát alkalmasnak, ám Nagy Tamás nem kívánt élni a lehetőséggel, ahogy ő fogalmazott, szeretné, ha a választás Balmazújváros magánügye maradna.

BMW-vel ment kampányolni Kósa Balmazújvárosra

Ez változott meg néhány napja, amióta Tiba István vezetésével a Fidesz és teljes gépezete keményen beleállt a kampányba. Előbb szerdán egy, a házi sajtónak tartott sajtótájékoztatón még Kósa Lajost is bevetették a jelölt mellett, derül ki a debreceni politikus közösségi oldalára kitett fotókból és kisérőszövegből. 

Majd ahogy a szerkesztőségünkbe is eljuttatott szórólapon is olvasható: Tiba személyes hangvételű levélben kvázi megfenyegeti az újvárosiakat, hogy ha nem az ő jelöltje lesz a befutó, nem tud és nem is akar mással együtt dolgozni.

Tiba a levélben ismét nekimegy a bíróságoknak Veres Margit elítélése kapcsán:

„nagyon sokak és meggyőződésem szerint is a tények mellőzésével meghozott téves bírói ítélet”

miatt kell időközi választásokat tartani, írja. 

Majd hosszasan támadja a három jelölt közül Hegedűs Pétert, aki szerinte több ok miatt is alkalmatlan Balmazújváros vezetésére. Tiba azt is írja,  sok újvárosi azért nem fog elmenni szavazni, mert méltánytalannak tartják, ami Veres Margittal történt, de szerinte fontos, hogy minél többen szavazzanak.

„Én készen állok a város fejlesztésének folytatására, de csak olyan polgármesterrel, aki hasonlóképpen gondolkodik városunkról”

– adja ki kvázi az ukázt az újvárosiaknak.

Nagy Tamás Balmazújvárosról, BMW-ről, és Kósa Lajosról

A független jelölt az önkormányzati tulajdonú BalmazTV-nek beszélt Kósa Lajos látogatásakor:

 

Galéria

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.