Hirdetés

Debreceni villamosbaleset: egy ember életveszélyesen megsérült – FOTÓK, VIDEÓ

civishir.hu

2018.06.06. 18:10

Debreceni villamosbaleset: egy ember életveszélyesen megsérült – FOTÓK, VIDEÓ
Tizenkét sérült a két járművön (Fotók: Cívishír, Ratalics László)

Szerdán késő este befejeződött a műszaki mentés.

Hirdetés

Hirdetés

A rendőrség szerda késő esti információi szerint egy személy súlyos, életveszélyes, egy súlyos, tíz pedig könnyű sérülést szenvedett, amikor június 6-án 17.25-kor helyi járati autóbusz és villamos karambolozott a Piac és Kossuth utcák kereszteződésében.

Az ütközés oka egyelőre tisztázatlan, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. A villamos kisiklott. Mint közölték, a műszaki mentés és a helyszínelés  nemrég lezárult. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a helyszínen információs pontot üzemeltetett, ahol a sérültek hozzátartozói felvilágosítást kaphattak.

A helyszínen nagy erőkkel van jelen a rendőrség és a tűzoltóság, sok a bámészkodó. Egy 1-es villamos ütközött 25-ös autóbusszal, előbbi vezetőfülkéje teljesen összetört, míg a busznak a bal oldalán, a hátsó harmadában tört ripityára ablaka és a karosszériája. A villamos a Nagyállomás, a busz a Kossuth utca irányába haladt a karambol bekövetkezésekor. 

Amennyiben nem műszaki meghibásodás vagy rosszullét vezetett a balesethez, úgy könnyen elképzelhető, hogy valamelyik sofőr nem a rá vonatkozó fényjelzésnek megfelelően közlekedett.

A rendőrségi kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán: személyesen a Sámsoni út 149. szám alatt, telefonon a 06-52 457 040-es telefonszámon!

RaL

Galéria

Debrecen baleset

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.