Hirdetés

Kuponlap.hu: vásároljon kedvezménnyel, egyszerűen

2018.02.08. 16:20

Kuponlap.hu: vásároljon kedvezménnyel, egyszerűen

Debreceni szuper szolgáltatások, sokkal olcsóbban!

Hirdetés

Hirdetés

A kuponlap.hu a Cívishír online hírportált és a CívisCafé nyomtatott magazint is kiadó BDR Média Kft. új terméke, aminél azon dolgozunk, hogy ne legyen luxus egy éttermi vacsora vagy egy szépészeti beavatkozás.

A Kuponlap változatos termék- és témakörben olyan helyi kedvezményeket kínál, amit a mindennapi életben használhatunk fel - legyen szó akár ételről-italról, szépségápolásról, kikapcsolódásról, egészségről. Étterembe menne? Koncertre? Szüksége lenne egy szépészeti kezelésre?

Használja a kuponlap.hu oldalt, és érje el kedvezményesen a szolgáltatók ajánlatait!

Megtaláltuk Debrecen kiemelt szolgáltatóit, akiknél kialkudtuk, hogy Önök kedvezőbb áron férhessenek hozzá a vágyaikhoz, vagy meglephessék szeretteiket. A legtöbb ajánlat esetében csak előleget kell fizetni, a fennmaradó összeget pedig ráér a szolgáltatónál, a helyszínen rendezni.

A vásárlók magasabb színvonalú kiszolgálása, a legbiztonságosabb online bankkártyás fizetési biztosítási rendszer biztosítása érdekében a Kuponlap az OTP Mobil Kft. által fejlesztett és működtetett SimplePay online bankkártyás fizetési rendszert használja. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva a online fizetési folyamat biztonságát.

Amennyiben szolgáltatást kínál, keresse munkatársunkat, ha kedvezményt venne igénybe, mentse el honlapunkat Kedvencei közé, és térjen vissza naponta, hiszen kínálatunk folyamatosan bővül.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.