Hirdetés

Hirdetés

Erre figyeljen, aki Debrecenben tömegközlekedik

civishir.hu

2017.11.14. 21:30

Erre figyeljen, aki Debrecenben tömegközlekedik

Jelentős késésekre is lehet számítani.

Hirdetés

Hirdetés

Az Erzsébet utca – Szoboszlói út kereszteződésben zajló csomópont átépítési munkák jelentősen érintik az autóbusz-közlekedést is.

Az építési, aszfaltozási munkák miatt a kivitelező lezárta az István út irányába található Szoboszlói úti Általános Iskola elnevezésű megállóhelyet.

A Jégcsarnok irányába közlekedő 19-es autóbusz, valamint a Szepes felé közlekedő 39-es autóbusz 
a megállóhelyet érintő munkák befejezéséig ezt a megállóhelyet nem érintik.

Ideiglenes megállóhely kialakítására nincs lehetőség. A fel- és leszállás legközelebb a 19-es autóbuszra a Miklós utca, valamint Szoboszlói út megállóhelyeken, míg a 39-es autóbuszra a MÁV-rendelő és a Szoboszlói út elnevezésű megállóhelyeken lehetséges.

A Kossuth utcán is áthelyeznek egy megállóhelyet

A Kossuth utcán zajló átépítési munkák miatt a kivitelező lezárja a Segner tér irányába található Csokonai Színház elnevezésű autóbusz-megállóhelyet.

A munkák ideje alatt, 2017. november 15-én, szerdán reggel 8 órától a 19-es, 25-ös, 25Y-os, 41/41Y-os és 45-ös autóbuszok a Kossuth utca elnevezésű trolibusz-megállóhelyen állnak meg.

A DKV felhívja az utasok figyelmét arra, hogy a belvárosi csomópontokat érintő munkák miatt az autóbusz- és trolibuszjáratok jelentős késéssel közlekednek.

DKVdebreceni vagyonkezelőegyirányúsítás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.