Hirdetés

Hirdetés

Debrecenben máris elhasalt a baloldali összefogás

Cívishír

2017.04.03. 16:48

Debrecenben máris elhasalt a baloldali összefogás
(Fotó: MSZP)

A helyi szocialisták sajnálják, és bíznak benne, hogy a demokratikus ellenzék vezetőinek megjön a józan eszük.

Hirdetés

Hirdetés

A Jobbik után az MSZP a második, amelyik bemutatta a debreceni 6-os számú választókörzetben induló képviselőjelöltjét, Pásztor Patrikot.

Huszka Imre megyei elnök elmondta, hogy az MSZP összefogáspárti volt, sajnálják, hogy a pesti pártközpontoknak nem volt fontos, hogy a demokratikus ellenzék itt Debrecenben, a Fidesz egyik fellegvárában egy közös jelöltet állítson.

Felidézte, hogy már 2017. február 27-én levélben fordultak a demokratikus ellenzék helyi vezetőihez, melyben leszögezték, hogy az MSZP Hajdú-Bihar megyei- és Debrecen városi szervezete fontosnak tartja, hogy a megüresedett képviselői helyre felkészült, alkalmas, olyan közismert személy kerüljön, aki képes a mai többségtől eltérő gondolatok képviseletére, megjelenítésére a közgyűlésben.

Közösen képesek lehetünk a Fidesz jelöltjét legyőzni. Ha nem ezt az utat választjuk, akkor csak azt mutatjuk meg, hogy nem halljuk meg, mit is mondanak, mit is várnak el tőlünk azok, akiknek elegük van a városban is a Fidesz uralmából.

- fogalmazott Huszka Imre, aki reményét fejezte ki, hogy a debreceni demokratikus ellenzék vezetőinek megjön a józan eszük, és bírnak közösen cselekedni.

Az MSZP a választókerületben egy 21 éves tanár szakos egyetemistát indít, aki - Huszka szerint -.alkalmas arra, hogy megjelenítse és képviselje a választókerületben élők érdekeit a városi közgyűlésben.

Pásztor Patrik jelölt elmondta, hogy megválasztása esetén növelni fogja a közbiztonságot, hogy az itt élők félelem nélkül biztonságban élhessenek, Nagycserén az ivóvíz és a szennyvíz ellátás évek óta megoldatlan, amit azonnal orvosolni kell, valamint a Bayk András kertben a busz vonalát két megállóval meghosszabbítva új buszfordulót kell kialakítani.

 

MSZPbaloldal

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.