Hirdetés

A debreceni kertségek beépíthetőségét növelné a fiatal jobbikos

Cívishír

2017.03.20. 17:49

A debreceni kertségek beépíthetőségét növelné a fiatal jobbikos
Keresztesy Gergő

A politikai háborúban nem kíván részt venn.

Hirdetés

A kertségi ingatlanok beépíthetőségének növelését nevezte egyik legfontosabb céljának a Jobbik jelöltje hétfői sajtótájékoztatóján, amelyet a Régi Városháza előtt tartott. Keresztesy Gergő a május 7-ére kiírt időközi önkormányzati választás kapcsán ismertette elképzeléseit.

Keresztesy Gergő 1991 januárjában született Debrecenben, jelenleg is itt él családjával. Egy 3 éves kisfiú édesapja. Debrecen egyik legnagyobb vállalatánál dolgozik, ahol üzemfelügyeletet lát el a műszaki és karbantartási főosztályon.

2015-ben kapcsolódott be az Ifjúsági Tagozat munkájába, a debreceni szervezet a tavalyi év áprilisában elnökévé választotta.

A Jobbik jelöltje elmondta, új politikai szemlélettel, fiatalos lendülettel készül képviselni a választókerület lakóit. A politikai háborúban nem kíván részt venni, az érdemi munkára koncentrál. A programjának alapja a lakossággal való személyes konzultáció megteremtése. A választópolgárokkal közösen kívánja feltárni az összes problémát, amely a debreceni 6-os számú körzetben fennáll, ennek érdekében igyekszik a legtöbb helyi lakót személyesen felkeresni a május 7-ei választás előtt.

JobbikKeresztesy Gergő

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés