Hirdetés

Papp László rossz irányt vett - így az MSZP

2016.10.13. 14:55

Papp László rossz irányt vett - így az MSZP

A debreceni szocialisták válaszokat várnak a polgármestertől

Hirdetés

Hirdetés

A debreceni polgármester és ellenzéke között kialakult bizalom, korrekt viszony megrendülését érzékeli az MSZP - erről értekezett csütörtöki sajtótájékoztatóján Madarasi István, a szocialista párt önkormányzati képviselője.

A politikus úgy fogalmazott, hogy Papp László - elődjétől, Kósa Lajostól eltérően - emberszámba vette az ellenzéki képviselőket, most azonban megváltozni látszik minden, ami azért fájó, mert a közös cél, Debrecen jövőjének alakítása, együtt formálása minimális bizalom és közös gondolkodás nélkül nehezen képzelhető el.

Madarasi sérelmezi, hogy Papp László a kvótareferendum kampányában pártpolitikusként jelent meg, és nyilatkozatai megosztották a város lakóit, ellentéteket szültek. A képviselő továbbá a balhés MSZP-rendezvényt is felrója a polgármesternek.

Méltatlannak és a gyalázatosnak tartom, ahogyan a ,,Fidesz tanoncai” a ,,szeretet” jegyében ordítoztak, alpári, nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel próbálták heccelni a baloldali nők villámcsődületének a résztvevőit a Kossuth téren. A ,,bátor” ifjoncok hangadója szinte már a tettlegességig fajuló módon akadályozta meg, hogy az MSZP kitelepülő pultjához a résztvevők hozzáférjenek. Csak a rendezvény szervezőinek határozottságán múlt, hogy nem tört ki verekedés. Nehéz úgy együttműködni, amikor ezt a galád akciót elkövetők vezetője a Fidesz képviselője Debrecen város közgyűlésében. Kizártnak gondolom, hogy a közgyűlés egységét hangsúlyozó polgármester ne tudott volna frakciótársa és csapata ámokfutásáról

- fogalmazott Madarasi István, aki a következő kérdésekre várja a polgármester válaszát:

Egyetért-e a Fidelitas aktivistáinak az emberi jóérzést durván sértő akciójával?
Belefér a demokratikus rendbe, hogy egy békés rendezvényt alpári módon, önkormányzati képviselő vezetésével zavarjanak meg?
Komolyan érdekli Önt az ellenzék véleménye vagy csak a pártérdek vezényli?
Városvezetői álmait és vágyait mi vezérli? Városérdek vagy pártérdek?

MSZPMadarasi István

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.