Hirdetés

Debrecenben is gyűjtenek a félárván maradt szabolcsi kisfiúnak

Szabolcsihír/Facebook

2017.11.07. 18:01

Debrecenben is gyűjtenek a félárván maradt szabolcsi kisfiúnak
Danika Fotó: Facebook

Édesanyját veszítette el.

Hirdetés

A Babavilág Gyermekáruház a közösségi oldalon kér és gyűjt adományokat annak a balkányi kisfiúnak, aki hathónaposan maradt félárva. Édesanyja vasárnap halt meg, váratlanul. Több ezren osztották már meg a posztot, és máris nagyon sokan ajánlották fel segítségüket az anya nélkül maradt kisfiúnak, a szerelmét elvesztő édesapának.

Meghalt egy 28 éves anyuka, melynek következtében félárván maradt a 6 hónapos kisfia. Péter Danikának hívják, őt láthatjátok a képen. Emiatt gyűjtést szeretnénk szervezni a kisfiúnak - olvasható a Babavilág Facebook-oldalán.

Bármilyen segítség jól jön pl. bébiétel, pelenka, törlőkendő, popsikrém, anyagi segítség stb. – írják a segítők. Mindhárom üzletünkben szívesen fogadjuk a felajánlásokat Nyíregyházán, Debrecenben és Békéscsabán is! Az adományokat összegyűjtjük és eljuttatjuk Balkányba, ahol Danika lakik.
Az adományok leadhatóak:

  • Babavilág Gyermekáruház
  • Nyíregyháza, Agyag utca 10.
  • Debrecen, Nyugati u. 5-7.
  • Békéscsaba, Andrássy út 53.
  • Számlaszám: 11600006-00000000-53385349 Péter Dániel
Danika ruhamérete: 80-86 (későbbiekre gondolva: 92), Pelus mérete: Maxi (későbbiekre gondolva: Junior), Bébiételek közül a Kecskeméti, amit megeszik. (Tápszert nem eszik)
adományBalkányDanikafélárva

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.