Hirdetés

Kósa Lajos: Nyomassza a riválisokat, hogy Debrecenbe jönnek!

2019.11.14. 13:30

Kósa Lajos: Nyomassza a riválisokat, hogy Debrecenbe jönnek!
(Fotó: illusztráció)

Karácsony Gergely támogatja a törekvéseiket - így a politikus.

Hirdetés

Hirdetés

A szervezők telt házra számítanak a január 24. és 26. között sorra kerülő debreceni rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.

Elindult az esemény honlapja és a jegyértékesítés is" - számolt be a csütörtöki sajtótájékoztatón a kontinensviadallal kapcsolatos fejleményekről Váradi Orsolya a szervezőbizottság nevében. A belépőkkel kapcsolatban jelezte, bérleteket is lehet vásárolni, illetve létrehoztak olyan VIP-kategóriát is, amely bővített szolgáltatásokat tartalmaz és a kulisszák mögé is betekintést enged.

Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöke kijelentette, az idény fő versenye az Eb lesz, melyen telt ház várható, de a márciusi, szöuli világbajnokságot sem engedik el.

Nyomassza a riválisokat, hogy Debrecenbe jönnek, ahol velünk kell megküzdeniük. Ez nem túlzott önbizalom, egyszerűen elsők akarunk lenni

 - mondta a sportvezető, aki a Nemzeti Korcsolyázó Központot illetően újságírói kérdésre úgy válaszolt, nincs veszélyben a beruházás, mivel korábban zuglói polgármesterként maga Karácsony Gergely is támogatta, akit azóta Budapest főpolgármesterének választottak.

 

Európa-bajnoksággyorskorcsolya

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.