Hirdetés

Hirdetés

Anti Viktor Magyarország legkeresettebb bűnözője

police.hu

2019.10.31. 13:46

Anti Viktor Magyarország legkeresettebb bűnözője
Anti Viktort nagy erőkkel keresi a rendőrség.

A férfi a szabolcsi határrendész zaklatóinak megbízója. +Videó!

Hirdetés

Hirdetés

A nyomozás adatai szerint a 37 éves ukrán-magyar kettős állampolgár két magyar férfit bízott meg, hogy október 20-ára virradóan egy fenyegető felirattal ellátott koszorút helyezzenek el egy határrendész házánál. A megbízó egy korábbi rendőri intézkedés miatt haragudott az egyenruhásra. Az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos személy sérelmére elkövetett zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat eljárást.

A nyomozás során több szakértői vélemény beszerzése, tanúk kihallgatása és a Nemzeti Védelmi Szolgálat segítsége révén öt napon belül sikerült elfogni két környékbeli magyar állampolgárságú férfit, akik 50 ezer forintot kaptak a megbízás végrehajtásáért.

Megbízójuk, Anti Viktor ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A rendőrség kéri, hogy aki a keresett férfi jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (4400 Nyíregyháza, Bujtos utca 2.), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

zaklatáshatárrendészetSzabolcs-Szatmár-Bereg megye

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.