Legyen a Cívishír a kezdőlapom! |  Kedvencekhez adom |  RSS 

Civishir.hu

Ignác
2015.02.01.
Makovecz és Elvis Presley is Budapest díszpolgára lett
Nyomtatható verzió Cikk küldése e-mailben Üzenet a szerkesztőnek
2011-06-19 13:54
0 hozzászólás

Budapest – A túléléshez szükséges erkölcsi hitet emlegette beszédében Tarlós István főpolgármester az ünnepi közgyűlésen a kitüntetettek erényei kapcsán.

Makovecz és Elvis Presley is Budapest díszpolgára lett
Makovecz és Elvis
hirdetés

Balczó András öttusa olimpiai bajnok, Egerszegi Krisztina úszó, Eperjes Károly színművész, Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet igazgatója, Kopp Mária egyetemi tanár, Kovács Kati énekesnő, a május 29-én elhunyt Mádl Ferenc akadémikus, volt köztársasági elnök, Makovecz Imre építész, Papp Lajos szívsebész, Sánta Ferenc hegedűművész, Szervátiusz Tibor szobrászművész, Szirtes Ágnes színművész, Lech Walesa volt lengyel államfő, Csukás István író, költő, valamint Elvis Presley amerikai zenész és Skrabski Árpád informatikus-szociológus. Íme, ők Budapest új díszpolgárai. A Fővárosi Közgyűlés májusban zárt ülésen döntött az idei címek adományozásáról, melyeket a közgyűlés ünnepi ülésén adtak át vasárnap.

Amit eddig

Tarlós István főpolgármester beszédében elmondta: Budapest új vezetése nem feledkezhet meg azokról, akik kiemelkedően sokat tesznek, tettek a fővárosért, erkölcsi hitet kölcsönöznek, ez sokat segít rajtunk, a túlélés legfontosabb eleme. Nem azt kérte a díszpolgároktól, hogy politizáljanak, hanem hogy tegyék, amit eddig.

Címkék: Budapest, díszpolgár, Tarlós,

Kapcsolódó cikkek:

Feliratkozás hírlevélre
MTI  
hirdetés
 
 
Share |

Hozzászólás a cikkhez Hozzászólás írásához kérjük, lépjen be!
Név:
Hozzászólás szövege:
A hozzászólás elküldéséhez, kérem, írja be a képen látható karaktereket!

A felhasználási szabályzatba ütköző hozzászólásokat szerkesztőségünk bármikor törölheti.


Vissza az oldal tetejére