Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is

civishir.hu | 2024. 04. 25. | 14:47:36
Nemcsak csúcskategóriás, hanem belépő kategóriás készülékek is elérhetők.
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2023 tavaszán nyitotta meg kapuit a Miele Experience Center Debrecenben, a Hunyadi utcában. A 115 négyzetméteres Miele Experience Center a prémium háztartási készülékek széles skáláját vonultatja fel, főző-, sütő- és gőzpároló készülékeket, hűtőkészülékeket, kávéfőzőket, mosogatógépeket, valamint textil- és padlóápoló termékeket, és exkluzív bemutatók, főző workshopok és további izgalmas események otthonául szolgál.

Az idén 125 éves német márka, mely 1899-es alapítása óta a Miele és a Zinkann család tulajdonában van, képviseli az innovatív technológiákat és kiemelkedő eredményeket, valamint a mai napig betartja a márkaígéretét: „Immer Besser“ (Mindig jobban). Az iparág egyetlen olyan gyártója, mely a termékeit, például a mosógépeket, a szárítógépeket, a mosogatógépeket vagy a sütőket 20 éves élettartamra teszteli. A vállalat hisz abban, hogy a jövőnek fenntarthatónak kell lennie és azon dolgozik, hogy a fenntarthatóság a termék életciklusának meghatározó része legyen minden szakaszban.

A Miele most 125 éves születésnapja alkalmából limitált ideig egyedi ajánlatokat kínál valamennyi termékkategóriában. A 125 Edition modellek különleges áron, innovatív funkciókkal, ajándék tartozékokkal (a termékhez csomagolva vagy beváltható kupon formájában) elérhetők. A 125 Gala Edition jubileumi készülékekre most ingyenes 125 hetes garanciahosszabbítás is jár, így a Miele készülékekkel felszerelt háztartásokban még inkább garantált a kényelem és a gondtalanság. Születésnapi ajánlataink között megtalálható AutoDos funkciójú mosogatógép, amely automatikusan adagolja a mosogatószert garantálva az edények megfelelő tisztítását. Az egyedi kosárkialakítás pedig lehetővé teszi a kulacsok, kupakok és szívószálak optimális elhelyezését és tökéletes elmosogatását. Textilápolás területén a Miele TwinDos funkcióval rendelkező mosógépek pontos és automatikus mosószer adagolást tesznek lehetővé, ezzel a környezetünket is kímélve. A születésnapi készülékeknél újdonság a SteamCare funkció, amely eddig csak a csúcskategóriás gépeknél volt elérhető.  Ha padlóápolási készülékekből szeretnénk válogatni, az egyszerű kezelést nyújtó C3 típusú porzsákos porszívó kínálatot érdemes tanulmányozni. Konyhai készülékek esetén az ünnepi kínálatban a trendi matt fekete színű eszközök közül válogathatunk.

És hogy milyen funkciókat érdemes kiemelni az általános kínálatból? A Miele prémium kategóriás sütőjében kamera található, így bárhonnan követhető a sütési folyamat. Igazán innovatív a HydroClean funkció is a gőzsütőknél, melynek segítségével a készülék automatikusan megtisztítja magát, ezzel a felhasználónak sok időt és fáradságot megspórolva. A beépített páraelszívóval rendelkező indukciós főzőlappal pedig négy nagy főzőzónán készíthetünk ételt kényelmesen.

A Miele debreceni üzletében személyesen is megtekinthetők a készülékek, segítve a vásárlókat a könnyebb döntéshozatalban. Tavasszal sokan kezdenek lakásfelújításba, vagy éppen új otthon keresésébe. A korszerű, újépítésű ökotudatos házakkal összhangban a Miele készülékek tökéletesen integrálhatók a lakásba az igazán fenntartható és környezetkímélő életvitelt szem előtt tartva. A Miele szaktanácsadói szakértelmüknek köszönhetően teljes körű tájékoztatást tudnak adni, hogy konyhája megtervezésénél mely készülékeket érdemes választania. Fontos kiemelni, hogy a Mielénél nemcsak csúcskategóriás, hanem belépő kategóriás készülékek is elérhetők. A Miele szaktanácsadói örömmel állnak minden kedves érdeklődő rendelkezésére, hogy kiválaszthassák a számukra legmegfelelőbb készülékeket, és új otthonukban már a Miele márka által nyújtott kényelmet és designt élvezhessék.

Miele Experience Center Debrecen

Debrecen, Hunyadi u. 24., fsz. 8-9.
Telefonszám: +36 20 778 5015

Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 10:00-18:00
Szombat: 10:00-14:00

Háztartási készülékek gyártója - Immer besser - Miele
Események (miele.hu)
125 éve a minőség szolgálatában | Miele

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Menczer: „mi magyarbarát politikát folytatunk”
Menczer: „mi magyarbarát politikát folytatunk”
A kommunikációs igazgató szerint a tét óriási.
Gazdaság
Nagy Márton: szükség van a kínai kapcsolatokra
Azt mondta, erősíteni kell a két ország közötti együttműködést.
Tervezhetik a debreceni óriás kamionparkolót
Az egyik cég négyszer annyit kért volna a munkáért, mint a nyertes.
A kormány is örül az üzemanyagár-csökkenésnek
Újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.
Támogatott tartalom
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Furka Andrea a Richter Érdemérem különdíját kapta. .
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.