Hirdetés

Tizennégy éves fiú fosztogatta a debreceni garázsokat

police.hu

2016.02.04. 12:04

Tizennégy éves fiú fosztogatta a debreceni garázsokat
Kép: police.hu

Összesen húsz helyre tört be.

Hirdetés

A debreceni nyomozók gyanúsítottként hallgatták kis a fiatalkorú fiút, aki beismerő vallomást tett.

Egy férfi tett bejelentést január 30-án 11 óra 22 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy a Debrecen, Gohér utcai társasházi lakásának garázsába betört egy fiút, akit a helyszínen visszatart. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol igazoltatták a 14 éves fiút. A rendőröknek a fiatalkorú elmondta, hogy aznap a Szotyori utcában is betört egy garázsba, ahonnan szerszámokat lopott. A bűncselekményből származó tárgyakat a rendőrök a fiúnál megtalálták és lefoglalták. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított fiatalkorút a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A megalapozott gyanú szerint a hajdúsámsoni lakos Debrecenben, a Hatvan utcai kertben, a Széchenyi kertben és a Piac utcában összesen 20 garázsba és pincébe tört be.

A gyanúsított beismerő vallomást tett és elmondta, hogy főleg kerékpárokat és szerszámokat lopott. A Debreceni Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a fiatalkorú fiúval szemben.

HirdetésHozzászólás

HirdetésHirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés