Hirdetés

Szupertitkos a debreceni elit mulatozása

2016.01.16. 09:11

Szupertitkos a debreceni elit mulatozása
Egész héten a Kölcseyn serénykedtek a munkások (Fotó: Cívishír)

Mi azért jelentjük, ha valami izgalmas történik.

Hirdetés

Ahogy már megszoktuk, a sajtót és azon keresztül a nyilvánosságot ezúttal is kizárják a szombati városbálról, ezt szolgálati közleményben tudatta a városházi sajtóiroda a szerkesztőségekkel. Az idei bál szervezése minden korábbinál sejtelmesebbre sikerült, erről korábban már itt írtunk. Vélhetően attól féltek a derék szervezők, hogy Varga Zoltán és csapata ezúttal is odarondít a levegőbe. De ne csüggedjünk: vasárnapra mindent megtudunk – ígéri a városháza.

Kiderül, hogy ki lesz Az Év embere szavazás abszolút(?) győztese, no nem az idei, még a tavalyi. Az önkormányzati médium zavaros szempontok alapján meghirdetett versenyének eredményhirdetését a debreceni krém előtt rendezik. Sőt, vasárnapra fény derül Debrecen borára is, mert bizony azt is a Kölcseyben leplezik le (reméljük, nem a bálozók és főleg nem éjfél után döntenek, hanem már korábban).

Beépített embereink James Bond módjára vegyülnek el a báli tömegben, nekik köszönhetően ígérjük, azonnal jelentjük, ha valami izgalmas történik.

Pont most

A napokban serény munkások kicserélték a Kölcsey Központ bejárata feletti betört üvegtáblákat. Úgy tudjuk, az egyik (egyébként méregdrága panel) évekkel korábban rongálódott meg, amikor egy lakodalom alkalmával fentről valaki kiejtett valamit – szerencsére nem a menyasszonyt... 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés