Hirdetés

Lassan indult be a debreceni dínomdánom

civishir.hu

2016.01.16. 19:09

Lassan indult be a debreceni dínomdánom

Nem úgy van az, hogy csak nekiesnek az ételnek-italnak!

Hirdetés

Debrecen nagyjai a Kölcsey Központban mulatoznak, ám miután a sajtót kizárták az eseményről, a vendégsereg közé vegyült kémjeinktől értesülünk a történésekről. A 7 órai kezdés ellenére a báli sereg lassan, vontatottan töltötte meg a Kölcsey nagytermét, mintha csak le szerettek volna maradni a Kodály Filharmonikusokról, akik hivatalosan nyitották a bált. Ezt követően az elöljárókat köszöntötték, így Tasó Lászlót, Kósa Lajost, Győri Gyulát, Rácz Róbert, Pajna Zoltánt, Halász Jánost, majd a bál házigazdái, Papp László polgármester, Szilvássy Zoltán rektor és Miklóssy Ferenc, az iparkamara első embere köszöntötte a megjelenteket.

Salánk polgármestere – ezen a kárpátaljai község óvódájának a felújítására megy a báli bevétel – maga is szót kapott, és nem győzött hálálkodni a nemes gesztusért. 

Menet közben keressük a legjobban öltözött párost! Lehet izgulni!

Íme, Debrecen borai! Az egyik egri, a másik mátrai...

Miután az évente több százmillió forintnyi közpénzt benyelő önkormányzati médium fényezésén túlestünk – az év embere náluk egyébként Herdon István, a Xanga vezére lett (ezzel még egyet is értünk) –, arra is fény derült, hogy melyek a város borai. Hogy mitől azok, arra nem sikerült rájönnünk. A Szőke Mátyás és Zoltán Pincészetéből kikerülő 2013-as évjáratú Paskomi Chardonnay és az egri Bolyki Pincészet szintén 2013-as Cabernet Francja viselheti a kitüntető címet.

Elkezdődött a vacsora. Innen mi is csendesebb üzemmódba kapcsolunk.

Galéria

HirdetésHozzászólás

HirdetésHirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés