Legyen a Cívishír a kezdőlapom! |  Kedvencekhez adom |  RSS 

Civishir.hu

Adél
2015.01.29.
Bajnai perelni akarja Pesty Lászlót
Nyomtatható verzió Cikk küldése e-mailben Üzenet a szerkesztőnek
2010-01-21 12:48
6 hozzászólás

Budapest - Tolvajok ideje címmel forgatott dokumentumfilmet Bajnai Gordonról Pesty László. A miniszterelnök bíróságra megy.

Bajnai pereli Pesty Lászlót
Pesty László és Bajnai Gordon
hirdetés

Tolvajok ideje címmel forgatott dokumentumfilmet Bajnai Gordonról Pesty László. A 37 perces alkotás sajtókampánya még nem kezdődött el, de a rendező elmondása szerint máris nagy az érdeklődés a film iránt. Pesty szeretné, ha a választásokig minél többen láthatnák.

A dokumentumfilmes a Helyi Téma című újságnak adott interjújában elmondta, bemutatás előtt álló filmje Bajnai Gordonról, a Hajdú-Bét Rt.-ről, a Wallis Rt.-ről és az áldozatokról szól, akiket a hírekben többnyire csak károsultaknak neveznek, pedig többen belehaltak az ügybe.

"Szeretném, ha a nézőkben felébredne az a vágy, hogy ideje igazságot szolgáltatni. És ha rájönnének, hogy amikor a miniszterelnökről beszélünk, nem egy naiv, kedves, pislogó emberről van szó, aki mindent megtesz a maga módján Magyarország boldogulásáért, csak hát szegényke balfácán. Nem, ő emberek haláláért felel" - szögezte le az interjúban Pesty László.

A dokumentumfilmes tájékoztatása szerint már sok meghívást kaptak az egész országból, pedig még sajtóvetítés sem volt. Szeretné úgy időzíteni a bemutatót, hogy a választásokra már minél többen láthassák a filmet, tehát március körül fog ez kiteljesedni.

A miniszterelnök határozottan visszautasít minden a személyét érintő alaptalan gyanúsítást és rágalmat. Bajnai Gordon a Pesty László Helyi Téma című lapnak adott nyilatkozatában foglalt valótlan állítások miatt bírósághoz fordul mind Pesty Lászlóval, mind a lappal szemben, illetve minden olyan médium ellen jogorvoslati eljárást kezdeményez, amelyek a hamis információkat másodközlik – közölte a Kormányszóvivői Iroda.

Hozzáteszik: Pesty László pártkötődése egyértelmű, 2006-ban Tarlós István kampányfőnöke volt, 2007-ben filmet készített Orbán Viktor honlapjára. Pesty a Helyi Témának adott nyilatkozatából pedig kiderül, filmjét a választásokra időzítve, politikai céllal készítette el, az tehát a választási kampány része.

Címkék: Bajnai Gordon, Jobbik, választások, politika, interjú, MSZP, Fidesz,

Kapcsolódó cikkek:

Feliratkozás hírlevélre
 
hirdetés
 
 
Share |

  derzsy gezáné írta 2010-04-10 13:33:04  
nagyon érdekel a ilm s milyen módon lehetne megnézni??  G. Á. írta 2010-01-22 09:57:11  
re: heidi

A következő jelölt már megvan, csak most éppen várja a büntit a kecskeméti bíróságon. :-)  heidi írta 2010-01-22 02:32:45  
Lassan írom, hogy Lendvai Ildikó is megértse:

A rendszer-módosulás óta a komcsik produkáltak 1 db. pufajkás, 1 db. D-209-es ügynök, 1db.félhülye KISZ-KB-trutymó és 1 db. libatolvaj miniszterelnököt..

Többre nem telik?  meg ha írta 2010-01-21 20:36:31  
azt kiabálják a börtön ajtón: libajnai, csomag!  G. Á. írta 2010-01-21 19:06:52  
Jó lesz, amikor Bajnait a börtönből, csíkos ruhában viszik ki a bíróságra.  Laczkó! írta 2010-01-21 17:33:33  
Druszám! Erős légy! Alaptalan vádaskodás??? Remélem van elég alany,aki tudott mit mesélni,miért alakult így az életük!!!Eljöhetne az igazság szolgáltatás órája is,nem csak a választásé!!!Vissza az oldal tetejére