Hirdetés

Hirdetés

Megkezdik a hatodikat a debreceniek

2015.09.25. 17:09

Megkezdik a hatodikat a debreceniek
Mindent bele! (Fotó: dvse.hu)

Hazai pályán rajtolnak a pólósok.

Hirdetés

Hirdetés

A hatodik első osztályú idényükre készülő cívisvárosi pólósok számára is megkezdődik az élvonalbeli pontvadászat. A Varga-csapata szombaton 17 órától az UVSE Hunguest-Hotels együttesét látja vendégül a Debreceni Sportuszodában, az E.ON Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokság második fordulójában!

Az első fordulóból a VasasPlaket - Debrecen összecsapást az angyalföldiek uszodaproblémái miatt későbbre halasztották. A hajdúságiak megerősített együttese így hétvégén, hazai környezetben mutatkozhat be tétmeccsen a nagyközönségnek. A lila-fehérek elleni szezonnyitó előtt a HBZ Kupa második legeredményesebb játékosa, Kincses Attila latolgatta az esélyeket.

- Kiváló alapozáson vagyunk túl, a felkészülési torna végére pedig sikerült a sorainkat is rendeznünk, mindamellett, hogy tétmeccseken, éles szituációkban mérhettük fel, hogy hol tartunk. Összeszedtük magunkat, és közelítünk ahhoz a játékhoz, amire képesek vagyunk - kezdte Kincses Attila. - Kellemetlen ellenfél az UVSE, nagyon oda kell figyelni rájuk, de úgy gondolom, hogy verhetőek, sőt, győzelmet várok a csapattól, hiszen a DVSE erősebb játékerőt képvisel. Ellenfelünket a sok fiatal mellett három-négy rutinos játékos alkotja, akik nagy harmóniában vannak egymással, és ezt az erényüket kamatoztatni is tudják. Veszítenivaló nélkül mennek előre, ami még veszélyesebbé teszi őket - vélekedett a junior világbajnok pólós, aki azt is elmondta, jó formában érzi magát.

A mérkőzésre a belépőjegyek (500 FT), és a szezonra szóló bérletek (7000 FT) megvásárolhatóak a Debreceni Sportuszodában, a DVSE 2/303-as irodájában!

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.